Reacties

Amazon Prime Upload: Stel dat je voor altijd kunt leven? — 15 reacties

  1. Geen idee of ik dit wil.
    Dit onderwerp is in oudere sfverhalen gebruikt in diverse vormen. Mooie boeken maar ik pas voor de werkelijkheid, hoe nieuwsgierig ik ook ben naar de toekomst.

  2. Och wel een hele spannende trailer. Ik wil dit sowieso niet, maar ik roep ook altijd dat ik graag in de jaren 80 geboren had willen worden of 70. Die mensen moesten ook hard werken, maar leefden veel vrijer.. wij hebben een prestatie drang waar je bang van wordt.

    • Dat hoor ik ook van mijn dochter inderdaad Rachel. Ik was tiener in de jaren tachtig maar heb inderdaad het gevoel dat ik het rustiger had dan zij.

  3. Met het huidige maatschappelijke toekomstperspectief wat ons al decennia lang steeds verder naar de afgrond leidt, zou ik dat niet eens willen. Tenzij ik keuzes mag maken, terug naar de jaren 50, 60 en 70 zou dan wel fijn zijn. De tijd toen geluk nog heel gewoon was. Maar helaas, het is allemaal fantasie en gaat dus niet gebeuren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder