Agenda 2023: toch maar weer Moleskine XL

moleskine xl 2023

Al enkele jaren zou ik eigenlijk best eens een andere agenda willen, dan telkens weer dezelfde Moleskine XL. Ook omdat ze die nou nooit eens met een leuke kaft uitbrengen.

Ik probeerde het zelfs met een Kokonote planner. Maar die vond ik vervolgens zo groot en onhandzaam dat ik per direct een Moleskine XL voor 2023 bestelde.

Weer Moleskine XL, maar dan wel geel

Om toch iets anders te hebben, koos ik dit keer voor een vrolijke gele kaft. Dat had wel als consequentie dat ik geen ‘softcover’ kon. De enige kleuropties bij een softcover Moleskine waren de kleuren zwart en zo donkerblauw dat het zwart lijkt. Daar ben ik al eens ingetrapt, dus dat gebeurt me niet nog een keer.

Dus nu heb ik een zonnig gele Moleskine XL voor 2023. Hij kostte maar liefst 23,87. Even ter vergelijking: bij de Action koop je een grote A4 agenda voor maar 2,49. Maar ja, daar staan tijden in die ik niet gebruik, en daar kan ik niet tegen….

Tot slot

Overigens vind ik Moleskine agenda’s best duur voor wat ze bieden. Het papier vind ik vrij dun, waardoor het doorschijnt. Volgens mij betaal je behoorlijk voor het merk. Tegelijkertijd lukt het mij werkelijk niet om een goed alternatief te vinden… Dus tsja, misschien hebben ze toch wel een punt met hun hoge prijzen.

Leestip: Organizer agenda.

Wat is jouw favoriete papieren agenda of planner?

22 Comments

  1. Lisa
  2. Anoniem
  3. Lot
  4. Marie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh