Reacties

Agenda 2023: toch maar weer Moleskine XL — 22 reacties

 1. Ik ben ook heel kieskeurig over de keus voor een agenda. Sinds een paar jaar koop ik een grote van de HEMA. Die voldoet aan al mijn voorwaarden.
  -week moet op maandag beginnen
  -agenda moet open blijven liggen
  -er moet een lintje bij zitten
  -als de agenda open ligt, moet de week in zijn geheel zichtbaar zijn
  -per dag voldoende ruimte om zaken te noteren
  -per dag ook voldoende witruimte erboven of eronder voor algemene notities
  -schappelijke geprijsd

 2. LEUCHTTURM A5, in een fijne kleur. Ik heb moeite om een andere te vinden waar ik net zo tevreden over ben. Ik gebruik de agenda ook als planner.

 3. Een kleine vd Wibra in kanariegeel. Makkelijk te vinden. Kwam er net achter dat de ma-di-wo-do links staan vr-za-zo rechts en vierde vakje voor notities. Even wennen dat rechts iet op donderdag begint*

 4. Wel een heerlijk kleurtje hoor, dat geel. Ik herken je zoektocht en heb zelf de perfecte planner ook nog nooit gevonden. Daarom maak ik 'm al jaren zelf, maar dat is ook een hoop gedoe. Ook ik blijf dus zoeken naar een fijn alternatief.

 5. Een van de action voor komend jaar van 1.29. Met handig mapje voorin voor de losse blaadjes, lintje en elastiek en duidelijke tabs met de maanden. verder ziet hij er schattig uit met bloemetjes.

 6. Ik heb geen echte favoriet. Gebruik nu (tijdelijk) een A6 notitieboekje als bullet journal en over twee weken stap ik over naar de Hobonichi Cousin 2023.

  Leuchtterm1917 heeft volgens mij dezelfde indeling als de Moleskin, en het papier is iets dikker. MS is volgens mij 100 mg en LT 120.

 7. Ik heb meerdere malen de Purpuz planner gehad, dit jaar een van de HEMA en voor 2023 een van de Action (merk wel dat het papier hiervan iets minder dik/stevig is dan die van de HEMA).

 8. Ik ben een groot fan van My Journal. Harde kaft, een lintje, veel ruimte om te schrijven bij de dagen en per week extra ruimte voor opmerkingen of to do-lijstjes. Er zitten ook extra bladzijdes in waar je van alles op bij kunt houden. Had ik al gezegd dat ik groot fan ben?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>