Reacties

Agenda 2020: ik heb de mijne binnen — 31 reacties

 1. Ik doe vrijwel alles digitaal, dus ook mijn agenda. Ik heb wel nog een zwarte Success agenda maar daar heb ik al een paar jaar geen nieuwe vulling meer voor gekocht.

 2. Beetje herkenbaar. Ik heb ook meer geld uitgegeven aan een planner dan ik eigenlijk leuk vind. Maar ja, een fijne planner is toch wat waard! Ik vind die van jou wel heel duidelijk blauw en niet zwart hoor.

 3. Ik heb sinds 2008 (en nu dus het twaalfde jaar) een A4-agenda van de Hema, zonder fratsen, met een ringband.
  Ik schrijf er ALLES in op, ook To Do en bewaar alle oude agenda's.
  Bij veel afspraken schrijf ik een paar steekwoorden op, dus ongemerkt heb ik een dagboek van 12 jaar.
  Een belangrijke periode, 12 jaar geleden waren de kinderen 10 en 12 en nu 22 en 24. ALLES staat erin. Zo leuk om te bewaren!
  In de agenda staat wanneer die van volgend jaar te koop is en dan ga ik er gelijk achteraan. Die van mij voor 2020 ligt al láng klaar, net als bij jou.

 4. Vroeger de agenda van weekblad Opzij maar nu al jaren de ringband agenda van de Hema voor Euro 7,00. Zo handig er zitten insteekhoezen in, een verzamelmapje etc. Heb 'm toevallig gisteren gekocht ik onthou het meeste wel maar nu we in januari (weer) gaan verhuizen toch wel handig i.v.m. allerlei afspraken.

 5. Ik heb nog een mooie echt lederen filofax die ik gebruikte toen ik freelancer geworden ben (1995). Die heb ik gebruikt tot een jaar of tien geleden. Toen ben ik definitief overgestapt naar een digitale agenda.

 6. Ik wou perse een agenda van blond amsterdam en de enige die ik mooi vond was een schoolagenda.. dus geen year round, achja, dan volgend jaar maar weer zo 1 aanschaffen haha!

 7. Ik heb de agenda van Libelle gekocht. Bij BolCom. Ik kreeg hem vele jaren van mijn moeder en heb de "traditie"voortgezet. Een stukje Nederland in Denemarken. Ik bewaar ook al mijn oude agenda's (te beginnen met 1986) in een grote kist boven achter een kast. Waarom? Ik zou het echt niet weten. Mijn dochter zat er een keertje in te neuzen en zag dat er dezelfde dingen over kinderen, schoolfeestjes en wat al meer in staat als nu over haar kinderen. Kan ik daar iets mee doen? Waarschijnlijk niet, maar toch leuk om te zien hoe de dingen zich herhalen. Panta Rei.

 8. Ik heb voor volgend jaar de Roots-agenda aangeschaft. Elke week 1 of 2 mooie natuurfoto's, passend bij het seizoen. Dit jaar had ik een zwarte agenda zonder plaatjes en daardoor meer ruimte voor aantekeningen maar ik miste de mooie foto's. Kijk er nu al naar uit mijn nieuwe agenda in gebruik te nemen!

 9. Voor het 7e jaar een Moleskine agenda besteld en nu in mijn lievelingskleur blauw. Ik heb 1 rode , de rest is zwart en daar komt nu voor het komende jaar een mooie blauwe bij.

 10. Ja toevallig wel, ik heb hem alvast als kerstkadootje, van een van mijn kinderen, vaste prik, dus die pak ik nog in voor onder de kerstboom;)

 11. Ik heb geen agenda nodig meer. Ik heb toch weinig ermee. Je bent wel geslaagd met nieuwe agenda te kopen. Ik gebruik allen kalender. Daar kan ik beter zien. Daar schrijft ik op. Kun je ook bij houden. Koopt ieder jaar.

 12. Mijn agenda ook al binnen, van Landleven, zo mooi die natuurplaatjes etc.Mijn agenda vul ik ook met andere dingen,bijv. wat ik eet, of wat van weer het is en bewaar ze ook altijd een paar jaar.Leuk om terug te kijken.

 13. Nee heb geen agenda meer. De laatste die ik kocht was een grote A4 in t jaar dat we de caravan kochten. Bedoeling was al onze belevenissen rondom het kamperen erin te zetten. Verder dan een kostenoverzicht is t nooit gekomen.
  Afgelopen jaar hebben we de tekening van de tentstokken erin gemaakt.
  Misschien volgend jaar wel weer de kosten...
  Toen ik op de Havo zat plakte ik altijd over de dagen die geweest waren een nieuw vel en schreef daar gedichtjes op. Ooit in een opruimbui weg gedaan. Een van de redenen dat ik nu slecht kan opruimen want mis hem serieus nog steeds er stonden denk ik wel 500 kleine gedichten in

 14. Ik heb ‘m ook al. Een goedkoop dingetje van de Hema. Ik word nog steeds kinderlijk blij van een nieuwe agenda. Dan ga ik hem heel netjes invullen. Helaas hou ik dat netjes schrijven nooit een heel jaar vol.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>