AddWashmachine: nu kun je was toevoegen als hij al draait!

Advertorial

addwash

Ken je dat?

‘Nee hè! Had je niet eerder met die vieze sokken kunnen komen?!’

Dat je alle was verzamelt, in de wasmachine doet, de wasmachine aan zet en dán…. zie je ineens een paar vergeten sokken of onderbroeken die er ook bij in hadden gemoeten?! Maar ja, dan ben je te laat! Als het wasprogramma eenmaal draait, krijg je het deurtje echt niet meer open. Zelfs niet als je hem pauzeert.

En dat is eigenlijk maar goed ook. Want zo gauw het programma begint, loopt de wasmachine vol met water. Zou je het deurtje openen, dan staat je hele vloer blank.

De oplossing

Maar nu is er een nieuwe wasmachine op de markt. En dat is de AddWash wasmachine.

Het briljante aan die wasmachine is dat je er wel degelijk nog was bij kunt doen als het programma al draait! Ik word niet gauw opgewonden van een huishoudelijke apparaat, maar van deze briljante vondst gaat mijn hart toch wel even sneller kloppen!

AddWash machine met AddDoor

Wat ze gedaan hebben is een soort luikje toevoegen aan de deur van de wasmachine. En dat heet dan niet een luikje maar een AddDoor. Zo kun je was toevoegen, zonder dat je de hele wasmachinedeur hoeft te openen. Ideaal dus. Want volgens mij heeft vrijwel iedereen wel eens dat hij na het drukken op Start ineens nog vieze was vindt. Of dat je kinderen ineens naar beneden komen en roepen: ‘Mama, ik heb hier nog vieze was.’

En de AddWash machine heeft nog meer handigheidjes!

Je kunt de AddWash bedienen op elk moment, waar je ook bent

Je kunt de AddWash machine bedienen met je smartphone. Stel ik zit op maandagochtend gezellig koffie te drinken. Dan kan ik zeggen: ‘Excuseer mij, ik zet even mijn wasmachine aan hoor!’ En dan pak ik mijn smartphone en start of pauzeer het wasmprogramma. Of ik kijk even hoe lang de was nog moet.

addwash

Nog milieuvriendelijk ook

De AddWash machine maakt gebruik van de zogenoeme EcoBubble techniek. Dat betekent dat je op lage temperaturen kunt wassen en dat je was dan nog goed schoon wordt. Het wasmiddel wordt omgezet in schuim dat de stof binnendringt. Zo bespaar je energie. En dat is goed voor het milieu.

AddWash samengevat

Even alles op een rijtje:

 • De AddWash biedt de mogelijkheid om was toe te voegen als het programma al draait. Dat is handig als je iets vergeten was. Maar ook als je iets op de hand hebt gewassen, en alleen wilt laten meedraaien bij het centrifugeren.
 • Je hoeft niet thuis te zijn om de AddWash wasmachine aan te zetten. Je kunt hem vanaf een afstand bedienen met je smartphone.
 • De AddWash is energiezuinig.
 • De AddWash is duurzaam.
 • Minder geluidshinder en trillingen.
 • De AddWash biedt een volledig wasprogramma in minder dan een uur.

Mijn conclusie over de Addwash wasmachine

In het Engels heb je een uitdrukking voor geweldige uitvindingen:

‘The best thing since sliced bread.’

Wat mij betreft valt deze wasmachine hier beslist in deze categorie. Ik vind het concept dat je was kunt toevoegen briljant in alle opzichten. En dat in combinatie met milieuvriendelijkheid vind ik een mooie combinatie. Balen dat ik pas twee jaar geleden een nieuwe wasmachine heb gekocht. Anders wist ik het wel.

Bekijk nu het filmpje over de AddWash!

Praktische informatie over de AddWash wasmachine

De adviesprijs van de AddWash wasmachine is 1399,-. Dat is meteen het enige puntje waar ik niet blij van wordt.

Hij is onder andere te koop bij bol.com, Scheer & Foppen en Wehkamp.

Wat vind je van de vondst van het extra deurtje?

Lees ook mijn post over je wasmachine reinigen!

Similar Posts

42 Comments

 1. Mij lijkt het vooral handig dat je op je mobiel kan zien hoelang de was nog duurt en dat je de was op afstand kan aanzetten. Maar mocht ik een nieuwe wasmachine nodig hebben zou ik hem toch niet kopen vanwege de prijs.

  1. Het is mij nog niet 1x gelukt iets toe te voegen. Zit altijd in de lock…..:-( dus add was is echt nep….
   Verder prima machine

 2. Tjonge jonge… De techniek staat voor niets! ;-)
  Dat je nog was kunt toevoegen terwijl de machine al draait lijkt mij heel handig. Het overkomt mij ook regelmatig dat ik denk: ‘Ships’… dit of dat had er nog bij gemoeten.
  Maar mijn wasmachine op afstand bedienen? Nee, dat hoeft voor mij niet. Als ik uit ben, ben ik uit. Dan wil ik niet nog met het huishouden bezig zijn.

  1. Ja, ‘wat kunnen ze toch veel tegenwoordig!’ : )

   Mij spreekt ook vooral de functie aan dat je nog was kunt toevoegen als hij al draait. Dat vind ik echt een supervondst.

 3. Ik heb er eeb 1 aprilgrap gevoel bij ;-)
  Bij mijn wasmachine kan dit al. De machine even op pauze zetten,mer verschijnt eerst ‘no’ op het display en daarna ‘yes’ en dan kan ik de wasmachine openen en er in doen eat ik ven vergeten. Natuurlijk doe ik dat niet als de machine al een kwartier draait en vol water zit.
  Ik heb mijn machine al zo’n jaar of vier/vijf en het is een b.o.s.c.h.

  1. Dan heeft deze wasmachine als extra voordeel dat het niet uitmaakt of hij al lang draait en vol water zit. Door dat extra deurtje hoef je niet bang te zijn voor een waterballet.

 4. Ach, kan ik hier met oude Miele bovenlader ook wel. En voor dat geld was ik 40 jaar en heb ik de rest van huis ook voorzien van bruin/witgoed :)

 5. Tsja, dat kan bij mijn huidige, en met mijn vorige machines kon dat ook al. Niks nieuws onder de zon :-) In mijn ogen een veel te dure machine.

  Afz. PK

   1. Ik had een heel gewone Bosch en heb nu een heel simpele Zanussi. Druk gewoon op pauze, tot zeker een half uur na het starten van het programma kan er dan nog iets bij, dan komt er yes te staan en kan de deur open. Na dat half uur vind ik het sowieso al niet meer de moeite waard i.v.m. schoon worden. En mijn kinderen hebben inmiddels de les wel begrepen, niet op tijd in de wasmand dan heb je pech en wacht je maar tot het tijd is voor die kleur was weer aan de beurt is :-) We hebben een dochter die anders veel te makkelijk wordt.

 6. … Okay. Eerlijk? Het eerste wat ik dacht was: ‘daar kan een kat doorheen’. En heel eerlijk, ik heb nooit dat ik nog was moet toevoegen. Echt niet. Nee, dit is niks voor mij. Niks voor ons huishouden. Alle drie de huisdieren passen in dat luikje.

  1. Het hangt denkt ik ook van het huishouden af. Met mijn vijf kinderen heb ik om de haverklap dat er nog wat bij moet. Vandaar dat ik het idee van dat extra deurtje ook zo geweldig vind.

 7. Wat een gekkigheid, nergens voor nodig. En ook niks voor mij. Ik heb een prima wasmachine (een zeker 15 jaar oude Miele) en die doet het prima. En als ik iets kleins ben vergeten dan was ik gewoon even op de hand.
  Dit is gewoon weer de zoveelste commerciële zet om mensen iets nieuws te laten kopen. En je bent weer eens controleerbaar via je mobiel, wat je doet en wanneer en hoeveel je wast.

  1. Zonde is dat hè?! Ik had achteraf eigenlijk ook liever deze gehad dan de ‘Zweedse miele’ die ik nu heb.

   Het rottige is dat de dingen die je vergeten was toe te voegen meestal niet genoeg zijn voor een volle wasmachine.

 8. Normaal gesproken vind ik je een stuk kritischer en meer down to earth, deze post voelt nogal “gesponsord”.

 9. Whahha, wat een onzin apparaat;)
  Zou het echt nooit kopen…dan gaat de vergeten was wel bij de volgende lading…
  Zelf een Miele naar volle tevredenheid.

 10. 1 april? Sjee, je doet wel meer wassen, dan kan het vergeten dingetje daar wel bij toch? Of is het vooral voor domme mensen bedoeld, en voor mensen die niet goed kunnen plannen en gebrekkig overzicht hebben? Van die dingen die je tijdens elke opleiding tegenwoordig al moet leren,want alles moet competentiegericht zijn. Wassen blijkbaar nog niet.

  Hier overigens ook geen voorgesneden brood….ik bak zelf, en snijd ook zelf ;)

  Groet,Greet

  1. Als het vergeten stuk was donker is, dan doe ik dat liever niet bij de volgende lading lichte was moet ik zeggen. Voor mij heeft dit niet te maken met gebrekkige planning of overzicht, maar met het runnen van een gezin met kinderen. Die zorgen voor onverwachte momenten voor was.

 11. Mijn machine kan (na even op pauze te drukken) na een paar seconden open om was bij te voegen. Alleen als het water nog niet te hoog staat. Ik heb het zelden nodig eigenlijk. De reclame op t.v. laat kinderen zelf de was doen. Nouja ik had er vroeger toch niet aan moeten denken……lijkt me geen goed plan ;)

 12. Wij hebben altijd zoveel was, dat als er wat vergeten word, het wel bij de volgende wasbeurt in gaat. Ik zou niet speciaal voor zo’n deurtje een wasmachine halen. Ook het op afstand aanzetten spreekt me totaal niet aan en dat die een volledig wasprogramma draait in minder dan een uur is voor mij ook nutteloos, mijn wasdroger doet er namelijk bijna 3 uur over, dus tegen de tijd dat de droger klaar is, zit de was alweer 2 uur te wachten in de machine…

  Voor mij dus absoluut geen ideale wasmachine als ik het zo lees.

 13. Superdeluxe handig hey! Er moet denk ik wel een veiligheidje in zitten want als je te laat was erin gooit dan wordt het natuurlijk niet schoon :P

 14. Ik moet er niet aan denken met mijn koters. Stel dat ze dit 1 keer zien en er de volgende wasbeurt er ook spullen in bijgooien om het schoon te krijgen; mijn machine naar de fillistijnen..

 15. Ik probeer al jaren heel zen te zijn op het moment dat ik nog meer was voor in de draaiende machine ontdek. Dat begint aardig te lukken en met 5 personen draait de wasmachine al snel weer een keer.
  Deze wasmachine heeft veel voordelen.
  Na brand in een wasmachine lang geleden, laat ik mijn machines eigenlijk alleen draaien wanneer ik thuis ben.

 16. Ik vraag me af hoe vaak je er nu eigenlijk gebruik van gaat maken. Het zal niet elke was voorkomen dat je iets vergeten bent. En wat al eerder is gezegd, als de was al een tijdje draait hoef ik er geen vuile was meer bij te hebben. Iets vergeten erin te stoppen, jammer dan, volgende keer dan maar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.