Reacties

Just do it! — 21 reacties

 1. Stoffen of vochtig afnemen en nadrogen,stofzuigen,dweilen.?
  Houtwerk inde keuken ontvetten met dasty.
  Tuin bijhouden,vegen,houtdelen met zachte borstel afnemen.
  Regelmatig dgl klein rondje lopen.
  Door huis en tuin.
  Motto bijhouden????????????

 2. Pfff , huishoudelijk werk, niet echt mijn hobby, vooral niet omdat het mijn werk al is, ik werk in dd schoonmaak en na een hele dag schoonmaken bij anderen moet ik bekennen dat het er thuis nog wel eens bij inschiet en mijn motto is dan ook, alleen als het echt hoognodig is

 3. Haha, mijn motto is: het loopt niet weg (stof) als ik een dagje geen zin heb. Ik hou wel altijd netjes alles bij hoor, alleen soms een dagje later dan de bedoeling is :)

 4. 2 uitspraken van mijn oma die een broertje dood aan huishoudelijkmwwrkmhad.
  1. Zij die hard lopen zien het niet en zijnde zacht lopen letten er niet op. ( dit geldt natuurlijk voor meer dan alleen rommel in huis)
  2. Je kunt toch niet zien of het stof van gisteren is of van vorige week.

 5. Ik hou van werken, ik kan er uren naar kijken. Ik laat het dus liever doen, maar helaas die tijd ligt achter me toen ik nog werkte genoot ik ervan als het gedaan werd voor me.

  Een motto kan ik niet bedenken en zoals mijn buren het doen kan ik toch niet, elke week de ramen lappen.

 6. Het voldane gevoel achteraf is zo fijn, net als bij sporten. Dus dat motto van Nike werkt voor mij ook. Eigenlijk bij alles waar ik op dat moment eigenlijk geen zin in heb. Dus mijn motto; Go for it girl, Just do it !!

 7. Ik kijk uit naar het moment dat het gedaan is en ik geniet van wat ik mijzelf in het vooruitzicht heb gesteld. Dat kan koffie met wat lekkers zijn, naar de kringloopwinkel, bloemen uitzoeken, lezen in de tuin.....

 8. Mijn motto is : het kan maar gedaan zijn. Elke dag rondje door het huis, was en strijk bijhouden, vers potje koken. Enkel de tuin. We wonen hier nu 4 jaar en ik erger me nog steeds aan het feit dat ik de tuin nooit op 1 dag rondkrijg. Kan ook niet want daar is hij veel te groot voor.

 9. Gisterenonwijs veel gedaan,schuur opruimen en vegen,tuintafel schoongemaakt met sop ook onder het blad.
  Tuin vegen ,ff zonnen met postverwerking,
  Spullen naar container,fietsophalen en schoonmaken,bootschappen halen,,time out koken eten....
  Afwas,stoffen zuigen beneden en boven badkamer en slaapk
  pfff
  Was ik min ipad kwijt.!
  1,5 uur gezocht boos op mezelf en nog harder gezocht.

  Toen besloot ik het los te laten en dacht aan mijn Boedha in de tuin .
  En wat denk je....
  Onder een stapel kranten ligt mijn ipadje.

  Ik heb 3 keer de stapel gecontroleerd maar het onderste blad laten liggen.

  Ja hoe achteloos kan een mens zijn als hij te veel hooi op de vork neemt.

  Door de consternatie kon ik slecht slapen .
  Met hulpmiddelen ,warme melk met anijs en paracetamol redelijk geslapen.

  Hebben jullie ook wel eens zo,n drieste dag?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>