Nog 5 dingen die goedkoper zijn bij de Action

Goedkoper bij de Action

Naar aanleiding van de artikelen over producten die goedkoper zijn bij de Action gaven jullie nog weer goede tips!

Daarom hieronder  nog 5 dingen die goedkoper zijn bij de Action!

1. Zonnebrandmiddel

Zenova Sun spray SPF 30 van de Action kost maar 2,95 voor 200 milliliter, en is door de Consumentenbond geruststellend tot ‘beste koop’ uitgeroepen.

Ter vergelijking: een fles Nivea Sun Protect & hydrate 30 spray van 200 milliliter kost maar liefst 19 euro.

En de Nivea zonnebrand scoort hetzelfde cijfer als de Zenova Sun Spray gaat als het om de beschermende kracht.

2. Fiets led lampen

Collega blogger John koopt zijn fiets led lampen graag bij de Action vanwege de prijs. Een Walfort Led Fietskoplamp kost 2,99 bij de Action. Bij Hollandbikeshop kosten led fietskoplampen rond de 5 euro.

3. Hoortoestelbatterijen

Hoortoestelbatterijen kosten 1,89 voor 6 stuks bij de Action. Deze tip komt van Ximaar. Bij Hans Anders betaal je voor een vergelijkbaar setje 2,95.

4. Mondkapjes Action

En natuurlijk de mondkapjes van de Action. Met 50 cent per stuk zijn ze goedkoper dan in andere sténen winkels.

N.B. Online ben je o.a. bij bol.com goedkoper uit voor mondkapjes.

5. Snoeischaar

De broer van de blogger Skyblog kocht bij de Action een snoeischaar voor 1,99. De goedkoopste snoeischaar bij Intratuin kost 4,95.

Weet jij nog dingen die voordeliger zijn bij de Action? Vertel het in de comments!

Lees ook mijn post over super Action fan Ria Struijk!

Similar Posts

27 Comments

  1. Ik heb geleerd dat Goedkoop in 95% van de gevallen Duurkoop is, daarbij werd vorig jaar nog gewaarschuwd voor de zonnebrand! Niet beschrmend en totaal NIET GESCHIKT voor kinderen❗De batterijen zijn goedkoop maar ook half leeg, ik koop dus liever ja idd Duracel. Knutsel spullen ja daar kan weinig aan verprutst worden, daarintegen de bellenblaas is echt bocht, geeft onuitwasbare zwarte vlekken die niet meer uit de kleding gaat. Niet zo prettig als je wat duurdere kleding voor je kinderen koopt! Zelfs de emmers zijn van een flut kwaliteit, scheuren spontaan. Niet echt prettig als je met een vrij volle emmer water door je woonkamer moet. Maar iedereen moet zelf weten waar hij zijn spullen vandaan haalt, maar ik weet wel waar ik heen ga😉

   1. Werd er gewaarschuwd voor de zonnebrand van de Action Ariena? De Zenova zonnespray is dit jaar heel positief getest door de Consumentenbond.

    Wat vervelend van die bellenblaas zeg!

 1. Soms komen dit soort goedkope artikelen nog goed uit de testen.
  Maar met gereedschap ben ik altijd kritisch, want ket kan soms flink tegenvallen. Hans

 2. De snoeischaar is rommel dat groene spul om de handvatten laat los en stinkt gigantisch naar goedkoop plastic. Ik kocht de zwitsal geurdingen voor in mn kledingkast die waren ook goedkoper.

 3. goedkoop gereedschap moet je toch wel mee oppakken. Je vinger zal er misschien niet zomaar afgeknipt worden, maar het moet wel prettig werken.

  Love As Always
  di Mario

 4. je kan niet zomaar vergelijken vindt ik, je moet hetzelfde merk enz vergelijken
  er is eens op het nieuws geweest dat er in de zonnecreme van de action bijna geen bescherming zat zoals op de verpakking stond, dat je het zeker niet bij kinderen mag gebruiken.
  -€en @->- voor jou.

 5. Bijzonder dat het vaak bij Action allemaal zo goedkoop is he! Ik weet zo niks te noemen maar ondanks ik een echte koopjesjager ben is het soms fijner om van een bepaald product iets duurders te scoren, bijv de goedkoopste stiften van de action zijn waardeloos, betaal ik liever bij bijv een bol.com wat meer zodat ik weet dat ik er langer mee kan doen

 6. De LED lampen zijn echt geweldig daar. Daarnaast hebben ze heel af en toe goedkope verf maar niet alle verf is goed. JE moet dus goed kijken.

 7. Die batterijen voor je hoortoestellen zou ik zéker daar halen als ik een hoortoestel had. Sowieso vind ik het altijd idioot hoeveel geld je dan kwijt bent aan batterijen (want ja, die apparaten zelf zijn ook loeiduur en krijg je vaak maar voor een klein deel vergoed).

 8. Ik koop er altijd plastic handschoenen, die heb ik nodig bij de zorg voor mijn kinderen al zijn deze nu uitverkocht en zit ik in de problemen ;) omdat blijkbaar iedereen dit weet :) en ik koop hier al mijn knutsel spullen.

 9. komt dit verwende nest weer haha, maar goedkoop is duurkoop zeg ik dan altijd maar mits het afwasmiddel is voor de pannen of zo ;)
  nee gein de schoolspullen van de meiden halen wij altijd bij de action, daar is het leuk shoppen voor die spullen

  1. We zijn meer aan afval stoffen kwijt bijv co 2 uitstoot om al die goedkope troep hierheen te krijgen , voor een betere wereld heb ik liever goed merk en kwaliteit wat langer mee gaat en beter is voor ons milieu.
   Daar hebben we allemaal plezier van en een betere toekomst .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.