Reacties

6 redenen waarom ik dol ben op vloerkleden + 2 miskopen — 14 reacties

  1. Ik heb ook iets tegen tapijten in huis.... Tapijt is wel mooi en kleedt een huis af maar ik vind tapijten enorm vervelend wat betreft onderhoud. Een kale vloer is makkelijk te stofzuigen en is veel makkelijker als er gedweild wordt. Tapijten zitten vol met stof en vuiligheid die je er zelfs met stofzuigen niet uit kan krijgen.

  2. ik ben het eens met Martine en Thea bovendien vind ik een kale vloer meer ruimte geven.

    Ik heb 1 vloerkleed in de logeerkamer om het lelijke laminaat daar te verbergen.

  3. Ik vind ze ook warm en gezellig ... alleen ons hondje plaste er soms oo uit koppigheid wanneer ze kwaad was ... daarom geen meer bij ons. Ik mis het eigenlijk wel wat

  4. Ik heb een heel groot ‘Perzisch’ tapijt in de woonkamer. Iets van 4,50 bij 3,50! Ik ben dol op vloerkleden en omdat onze vloer op zand gestort is houdt het ook kou tegen! Het staat hartstikke leuk, warm en gezellig. Kale laminaatvloeren (of pvc, plavuizen en tegels) hebben zo’n kille, vaak ongezellige uitstraling.

  5. Een vloerkleed reinigen hoeft helemaal niet kostbaar of moeilijk te zijn! Als je in de winter als er sneeuw ligt, het vloerkleed met de bovenkant op de sneeuw legt, even laat liggen, de sneeuw er vervolgens afklopt en het kleed laat drogen, is hij meteen een stuk schoner!

  6. Wij hebben 2 grote Perzische tapijten, rood gekleurd met modern motief. Echte. Loeiduur en heel mooi!! Ze staan prachtig in onze grote woonkamer. Het breekt de ruimte.

  7. Neem wij hebben er geen, behalve op de tienerkamers, maar je brengt me op een idee. Wij hebben ook vloerisolatie,maar nog altijd kouwe voetjes. Het is best een idee om zo'n ding alleen in de winter neer te leggen! Toevallig moet ik toch straks naar de kringloop, dus eens even sneupen...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder