Reacties

51 DIY projecten — 21 reacties

  1. Ik ben net als jij. Ik vind het heerlijk om naar dat soort dingen te kijken, maar zelf iets uitvoeren is dan weer een totaal ander verhaal... Ik heb wel heel handige familie, dus soms laat ik één van die handigerds zoiets voor me uitvoeren.

    • Fijn dat je in ieder geval een handige familie hebt Naomi : ) Dat lijkt me ideaal. En jij kunt hen dan misschien weer met andere dingen helpen. Zo help ik mensen graag met hun blog(s), dat kan ik dan weer wel.

  2. Dit lijkt me wel een leuk en inspirerend boek! Ik hou zelf ook wel van de DIY's, al moet het wel redelijk simpel blijven voor mij aangezien ik niet zo'n grote klusser ben.

  3. Dit lijkt me een heel leuk boek maar ik ben echt niet van de DIY projectjes. Ik vind het altijd heel leuk en creatief om te zien, maar ik heb er gewoon niet de tijd en zin voor haha. Ik koop dan liever mijn spullen dan ik ze moet maken haha.

  4. Wat heerlijk zo’n boek! Tv programma’s over dit onderwerp kijk ik ook erg graag. En als ik een nieuw meubel zoek struin ik eerst Pinterest af naar opknap ideeën voor ik de kringloop in duik ☺️🌿

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder