51 DIY projecten

51 DIY projectenHoewel ik helemaal niet zo handig ben, of misschien juist wel daarom, houd ik erg van boeken waarin dingen gemaakt worden. Of waarin tweedehands spullen een tweede leven wordt gegeven. Om die reden nam ik het boek 51 DIY projecten mee uit de bibliotheek.

Het boek 51 DIY projecten

51 DIY projecten is voor de wat stoerdere klusser en doe-het-zelver. Er wordt bijvoorbeeld veel gewerkt met beton, zagen, hout en steigerbuizen. Wie handig is, en goed gereedschap in huis heeft, zal daar vast niet voor terugschrikken en wellicht leuke ideeën opdoen. Voor mij als nitwit en persoon met twee linkerhanden was het vooral een leuk kijkboek. Sommige dingen verrasten me echt, zoals een boekenplank aan de muur hangen met behulp van een oude herenriem! Dat zou ik misschien zelfs nog wel kunnen!

De stijl van de 51 DIY projecten is stoer en Scandinavisch, maar van mij had er wel wat meer kleur in mogen zitten.

Kijkje in het boek

In onderstaand filmpje krijg je een kijkje in het boek.

Katarina Natalie Anderson DIY projecten

Katarina Natalie Anderson de auteur van het boek, heeft een Instagram account. Ik heb daar een aantal van mijn favoriete projecten uit haar boek gevonden. Hieronder een overzicht.

Een oud en suf schilderij kun je omtoveren in een schoolbord met een mooie lijst:

Dit bericht bekijken op Instagram

 

sunday morning ☕️☕️

Een bericht gedeeld door 𝕂𝔸𝕋𝔸ℝ𝕀ℕ𝔸 ℕ𝔸𝕋𝔸𝕃𝕀𝔼 (@katarinanatalie) op

Zie ook Schilderijlijst kiezen!

Onderstaande klok van beton maakte Katarina met behulp van een ronde taartvorm:

Mijn conclusie over 51 DIY Projecten

Ben jij een creatieveling die niet terugschrikt voor stoere materialen als beton, en vind je het leuk om ideeën op te doen? Dan zul je dit boek vast kunnen waarderen. Ben je niet zo handig, dan is dit vooral een leuk kijkboek denk ik.

Zie ook mijn post over het fenomeen minibieb als je zin hebt om zelfs iets te maken.

Praktische informatie over 51 DIY projecten

51 DIY projecten is voor 20,- te koop bij bol.com.

Ben jij een doe-het-zelver?

Similar Posts

21 Comments

  1. Ik ben net als jij. Ik vind het heerlijk om naar dat soort dingen te kijken, maar zelf iets uitvoeren is dan weer een totaal ander verhaal… Ik heb wel heel handige familie, dus soms laat ik één van die handigerds zoiets voor me uitvoeren.

    1. Fijn dat je in ieder geval een handige familie hebt Naomi : ) Dat lijkt me ideaal. En jij kunt hen dan misschien weer met andere dingen helpen. Zo help ik mensen graag met hun blog(s), dat kan ik dan weer wel.

  2. Dit lijkt me wel een leuk en inspirerend boek! Ik hou zelf ook wel van de DIY’s, al moet het wel redelijk simpel blijven voor mij aangezien ik niet zo’n grote klusser ben.

  3. Dit lijkt me een heel leuk boek maar ik ben echt niet van de DIY projectjes. Ik vind het altijd heel leuk en creatief om te zien, maar ik heb er gewoon niet de tijd en zin voor haha. Ik koop dan liever mijn spullen dan ik ze moet maken haha.

  4. Wat heerlijk zo’n boek! Tv programma’s over dit onderwerp kijk ik ook erg graag. En als ik een nieuw meubel zoek struin ik eerst Pinterest af naar opknap ideeën voor ik de kringloop in duik ☺️🌿

  5. Ik ben niet echt handig, maar heb wel door al doende leert men! Langzamerhand word ik steeds handiger en maak ik ook steeds meer zelf :D

  6. Ik gebruik voor dit soort ideeën vaak gewoon Pinterest. Daarnaast zie ik mezelf ook niet met beton aan de gang gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.