Reacties

1 vierkantje haken per dag: therapeutisch haken — 11 reacties

 1. Ik doe met je mee. Elke dag 1 square haken moet toch te doen zijn. Ik heb er al een aantal gehaakt, wat straks een heerlijk bankdekentje gaat worden.
  Succes met jouw kleurig dekentje.

  • Dat is mijn ultieme haakdroom: een heuse granny square deken haken! Maar nu houd ik het eerst nog even bij gewone vierkantjes.

   Maar inderdaad: als je als doel hebt 1 vierkantje/granny square per dag, dan wordt het overzichtelijk, en het is goed te doen!

 2. Wat een goed idee! Ik wil graag haken maar een heel project komt er gewoon niet van. Dit is te overzien en kan uiteindelijk een mooie deken worden, super idee!

  • Ik kan het echt aanraden! 1 vierkantje per dag is te overzien, en als je hem af hebt, geeft het een voldaan gevoel. Bij de Wibra kun je voor 1 euro een knot wol kopen en ze hebben daar ook haaknaalden.

   Dus ik zou zeggen: doe ook mee!

 3. Knap hoor!! Ik heb geprobeerd te haken met wol (dat was het enige dat ik in huis had), maar dat was nog geen succes. Als ik ergens voordelig een bolletje acryl (dacht dat dat voor haken was) tegen kom, dan ga ik nog een poging doen. Kijken of ik dan ergens kom :)

 4. Hier is het therapeutisch vierkantjes breien met blokjes. Ik krijg de wol en zoek dan de kleurtjes bij elkaar die ik leuk vind. Daar maak ik babydekentjes van die naar Oost-Europa gaan.

  Voor mezelf heb ik ook al diverse lapjesdekens gebreid. Ik zit nu ook onder zo'n dekentje op de bank :-)

 5. Leuk! Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik gaan breien. Ook om mezelf dat rustmomentje te geven. Tijdens mijn tweede zwangerschap ging ik haken en dat doe ik nog steeds! Ik ben benieuwd naar je deken als hij af is :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder