Reacties

Wist jij dat je witgoed kunt kopen bij Blokker? — 56 reacties

  1. Ja, jammer dat had ik graag willen weten, vorige week een nieuwe vaatwasser bij BCC gekocht, echt waardeloze service (nou ja service). Er stond op de website dat het apparaat gratis aangesloten zou worden dus koos ik niet voor de optie "aansluiten" (logisch toch) bleek achteraf dat ik dat wel had moeten doen en voor die 19,99 een cadeaubon zou ontvangen. Nou ik heb later alles uitgezocht maar dit staat echt nergens vermeld. Voor mij nooit meer BCC.

  2. Ik wist het niet. En eerlijk gezegt hoeft t van mij ook niet. Ik ga daarvoor wel naar de mediamarkt of BCC. De blokker is voor de kleinere dingen, speelgoed en interieur spullen. Voor mij althans.

  3. Dat je witgoed kunt kopen bij Blokker wist ik wel, maar ik zal het er niet kopen. Hiervoor gaan wij naar een plaatselijke leverancier. Dan maar iets duurder, de service is er stukken beter. Persoonlijk vind ik trouwens dat het niet alleen maar grote winkelketens moeten zijn in een stad/dorp, maar dat de kleinere zaken behouden moeten blijven.

  4. Ik wist dit niet, wel dat ze de gewone huishoudelijke apparaten verkopen, maar geen witgoed. Ik denk niet dat ik dit bij Blokker zou kopen. Dan toch eerder naar een BCC of zo.

  5. Ik wist het niet, maar vind het passend om mee te gaan in de huidige trend van internetverkopen.
    Persoonlijk koop ik witgoed bij de plaatselijke ondernemer of op het dorp of in de directe omgeving, mn vanwege service en gunning.

  6. Daar had ik nog geen idee van! Maar dat komt misschien omdat de blokker in mijn buurt niet zo erg mee is met de tijd ;-) voorlopig heb ik nig geen vaatwassers en koelkasten nodig, maar ik hou het in mijn achterhoofd als ik het huis uit trek.

  7. Dat is handig om te weten.blokker winkel staat dichtbij ons in de buurt maar ik heb geen idee of mijn man daar zal kopen. Maar kijken2x is geen kwaad. Altijd leuk rondsnuffelen in de winkels ;)

  8. Klopt dat ze het "zilvergoed" verkopen. Wij hebben een Blokker om de hoek en daar hoorde ik het toendertijd al ;-) Is het een goed idee? Ik weet het niet. Ik vind Blokker een geweldige winkel, en het is toch wel een beetje jammer dat ze dit nu erbij gaan verkopen. Mijn persoonlijke mening? Het hoort niet thuis bij de Blokker. het oude vertrouwen gaat nu een beetje weg denk ik.

  9. Ik wist dit al. Ik kom graag bij de Blokker. Toch lees ik altijd eerst online reviews voordat ik naar een winkel ga om witgoed aan te schaffen. En dan eerst even online de prijzen vergelijken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder