Pleinshoppen bij Huishoudplein

huishoudpleinHuishoudplein is een nieuw onderdeel van Pleinshoppen.nl.

Wat is Pleinshoppen?

Pleinshoppen is een grote online winkel op het gebied van FMCG.

FMCG staat voor Fast Moving Consumer Goods. Dat zijn artikelen met een korte levensduur en dus een snelle omloop.

Via Pleinshoppen kun je eigenlijk alles kopen wat je dagelijks gebruikt voor je persoonlijke verzorging, het huishouden of je gezin (non food). Pleinshoppen beheert bijvoorbeeld Tandartsplein, Drogistplein, Babyplein en Huisdierplein. En nu dus ook Huishoudplein.

En ik mocht Page Toiletpapier testen van Huishoudplein.

Huishoudplein: prettige en handige service

Ik plaatste mijn bestelling op Huishoudplein op donderdag 11 februari. En de volgende dag werd het al bezorgd. Lekker vlot dus. Daar houd ik van.

huishoudplein
Voor 22 uur besteld, de volgende dag in huis

Ook vond ik het handig dat dit grote pak toiletpapier bij mij thuis werd bezorgd. Ooit liep ik in de stad langs een stel vervelende hangouderen. Ik had net bij de Kruidvat wcpapier gekocht. En die stomme hangouderen vonden het nodig om te roepen: ‘Heb je diarree?!’

Geen gesjouw of gedoe met Huishoudplein

Dat soort vervelende toestanden kun je vermijden door toiletpapier te bestellen via Huishoudplein. En het scheelt nog een boel sjouwwerk ook. Wij kunnen onze auto namelijk niet parkeren bij de voordeur omdat ik liever een pittoresk paadje naar onze voordeur wilde. Daar sta ik nog steeds achter, maar elke maandag is het een heel gesjouw om alle boodschappen het huis in te tillen.

Dit zat er ín de doos van Huishoudplein:

page toiletpapier

Page Toiletpapier via Huishoudplein

Page Toiletpapier is met 30% korting te koop op Huishoudplein. Per rol betaal je dus 25 cent. Bij de Jumbo kost hetzelfde pak 9,49 oftewel 30 cent per rol! Best een groot verschil.

Page toiletpapier en Floralys toiletpapier van de Lidl

Normaal koopt mijn man altijd toiletpapier bij de Lidl. Hij is namelijk als de dood dat we zonder toiletpapier komen te zitten, en slaat daarom altijd groot in. Onze kelder ligt vol met toiletpapier : (

Een pak Floralys toiletpapier XXL kost 4,45. Daarin zitten 16 rollen toiletpapier oftewel 28 cent per rol. Het papier heeft 4 lagen. Het Floralys wc-papier is dus duurder dan het Page Toiletpapier. Hoewel dit weer enigszins wordt gecompenseerd door de twee extra lagen van Floralys.

Hier onder zie je een rol Page toiletpapier liggen naast een rol van de Lidl. Zoek de verschillen!

toiletpapier

toiletpapier
Welke rol is van Page van Huishoudplein en welke is van de Lidl? Vertel het in de comments!

Conclusie over Page toiletpapier via Huishoudplein

Ik vind het erg handig dat ik door bij Huishoudplein te bestellen niet met toiletpapier hoef te sjouwen. Een groot pakket toiletrollen wordt in een discrete doos bij je thuisbezorgd door Huishoudplein. En ik vond het leuk om eens een echt A-merk te gebruiken.

Lees ook: Boodschappen per maand en Toiletpapier Aldi.

Rara: welke van de twee rollen is van Page en welke is van de Lidl? Vertel het in de comments!

Similar Posts

9 Comments

  1. Recht is page. Ik vind het toiletpapier van de Lidl veel te dik. Veegt niet fijn. Sinds ruim 2 jaar haal ik het bij de Action. Paloma 3.99 voor 24 rollen, 200 vellen, 2 laags. Is 16,5 cent per rol. En echt niet te dun, maar zeker niet zo dik dan page. Wij vinden dit papier erg fijn.

  2. Rechts is page Links is lidl. Koop al jaren het toiletpapier van lidl en ben hier erg tevreden over. Wel koop ik deze altijd in xxl verpakking dan kosten ze per rol net geen 25 cent.
    Is inderdaad wel handig om zulke boodschappen thuis te laten bezorgen.

  3. Rechts is Page, dat zie ik natuurlijk aan de print, maar wij hebben vaak het wc papier van de Lidl, dus ik herkende het wel, haha! Ik hou van lekker dik wc papier, dus voor ons ideaal!

  4. Ik haal het toiletpapier altijd bij de Jumbo. Van de Jumbo deals, heb geen idee wat het per rol kost. En ik stoor me ook niet aan opmerkingen van hangouderen en -jongeren. Daar heb ik schijt aan (sorry beetje melige bui :(

  5. De grote is van de Lidl denk ik bijna zeker te weten, zie ik ook geen hondjes op de rechtse? Wij bestellen wel eens bij AH Pick up point, ideaal moet ik zeggen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.