Reacties

Pleinshoppen bij Huishoudplein — 9 reacties

  1. Recht is page. Ik vind het toiletpapier van de Lidl veel te dik. Veegt niet fijn. Sinds ruim 2 jaar haal ik het bij de Action. Paloma 3.99 voor 24 rollen, 200 vellen, 2 laags. Is 16,5 cent per rol. En echt niet te dun, maar zeker niet zo dik dan page. Wij vinden dit papier erg fijn.

  2. Rechts is page Links is lidl. Koop al jaren het toiletpapier van lidl en ben hier erg tevreden over. Wel koop ik deze altijd in xxl verpakking dan kosten ze per rol net geen 25 cent.
    Is inderdaad wel handig om zulke boodschappen thuis te laten bezorgen.

  3. Rechts is Page, dat zie ik natuurlijk aan de print, maar wij hebben vaak het wc papier van de Lidl, dus ik herkende het wel, haha! Ik hou van lekker dik wc papier, dus voor ons ideaal!

  4. Ik haal het toiletpapier altijd bij de Jumbo. Van de Jumbo deals, heb geen idee wat het per rol kost. En ik stoor me ook niet aan opmerkingen van hangouderen en -jongeren. Daar heb ik schijt aan (sorry beetje melige bui :(

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>