In welke winkel zou jij wel eens willen slapen?

blokker

Toen ik nog in Arnhem woonde dacht ik wel eens: ‘Ik zou best eens een nachtje in de Bijenkorf willen slapen.’ En sinds we in Doetinchem denk ik dat soms van de Hema.

Maar het is de Blokker die het mogelijk maakte voor mensen om er een nachtje te slapen!

Blokker nodigt mensen uit om een nachtje in de winkel te slapen!

Blokker nodigde namelijk een aantal mensen uit voor een bijzondere overnachting. Maar deze mensen wisten niet dat ze in een Blokker winkel zouden slapen! Dat maakt de reacties enorm leuk om te zien : ) Je ziet de verbijstering en verrassing op hun gezicht.

Sommige mensen worden er zelfs een beetje lacherig van. Kijk maar:

Blokker introduceert nieuw merk Baden & slapen

Met deze leuke actie introduceert Blokker hun nieuwe merk Baden & slapen. En Baden & slapen is slechts één van de artikelen die Blokker onder hun eigen label brengt. Daarnaast verkopen ze ook party-artikelen, kaarsen, servetten, bestek en keukentextiel onder het nieuwe Blokker label. De artikelen variëren van basic tot meer luxere varianten, dus er is voor elk wat wils.

Kenmerkend voor het nieuwe Blokker label is kwaliteit voor een goede prijs.

Opzet nieuwe Blokker winkels

Het vernieuwde assortiment in Blokker winkels is ondergebracht in handige ‘sfeerwerelden’, namelijk:

 • Eten & Tafelen
 • Koken & Bakken
 • Schoonmaak & Huishoud
 • Opbergen & Organiseren
 • Wassen & Strijken
 • Elektrische Apparaten
 • Baden & Slapen
 • Inspireren & Verrassen
 • Spelen & Beleven
 • Wonen & Sfeermaken

Het klinkt erg handig vind ik, en ook heel compleet. Als ik dat zo bekijk dan kan ik voor zo ongeveer alles wel bij de Blokker terecht : )

Wat is jouw favoriete ‘sfeerwereld’ / categorie bij de Blokker? De mijne is Wonen & Sfeermaken.

En in welke winkel zou jij wel eens willen slapen?

Advertorial

Similar Posts

10 Comments

 1. Ik zou niet een nachtje bij blokker willen slapen. Dan bij tuincentrum borghuis daar is het nu zo gezellig aangekleed voor Kerst! En ze hebben daar ook meubels dus heerlijk slapen.

 2. Bij een tuincentrum behorende bij een groot keten kan je een overnachting op de kerstafdeling winnen. Niet helemaal origineel dus, maar als er een lekker fris opgemaakt bed staat en ik kan eens echt goed uitslapen dan lijkt het me wel wat. Doet me denken aan de Nederlandse film Lepel, daar woont de hoofpersoon in een warenhuis.

  En B.lokker. Tja, ik vind het jammer dat ze zich niet meer profileren als huishoudwinkel met kwalitatief goede spullen. Nu beginnen ze steeds meer te lijken op K.ruidvat, X.enos, A.ction of zo. Huishoudspullen koop ik liever bij winkels als C.ook en Co of D.ille en K.amille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.