Welke producten zijn bijna altijd wel ergens in de aanbieding?

aanbiedingenDe Consumentengids constateert dat sommige lang houdbare producten eigenlijk altijd wel ergens in de aanbieding zijn.

‘Als je alles in de aanbieding koopt bespaar je gemiddeld 31% op je supermarktboodschappen.’ (Consumentengids, november 2017)

Zo waren de Sun vaatwastabletten in een periode van 8 weken maar liefst 10 keer in de aanbieding. De gemiddelde korting van Sun vaatwastabletten is een indrukwekkende 54%. Dat is dus meer dan de helft goedkoper. En die korting loopt soms zelfs op tot 67%. Dat is een flinke besparing. Zonde dus om daar het volle pond voor te betalen.

Hoewel je natuurlijk wel rekening moet houden met de extra tijd die je kwijt bent om diverse supermarkten af te lopen, en eventuele extra benzinekosten die je daarbij maakt.

Welke producten/merken zijn bijna altijd wel ergens in de aanbieding?

 • Ariel
 • Robijn
 • Unox
 • Amstel
 • Andrelon
 • Sun
 • Knorr wereldgerechten
 • Luiers

Hoe kom je er achter wat in de aanbieding is?

Er zijn verschillende manieren om te kijken wat, waar in de aanbieding is. Allereerst heb je natuurlijk de ‘ouderwetse’ folder. Zo krijgen zelfs wij hier op het platteland de folder met aanbiedingen van Albert Heijn. Daarnaast zijn er diverse websites waar ze aanbiedingen en kortingen voor je op een rijtje zetten. Een handige vind ik reclamefolder.nl. Je kunt daar zoeken op soort winkel, maar ook op merknaam. Hier onder een voorbeeld speciaal voor merknaam Nivea:

producten in de aanbieding

Uiteraard kun je ook de websites van winkels zelf bezoeken. Denk aan Kruidvat, AH, etc. Maar dat is wel meer werk.

En last but not least zijn er allerlei apps met een overzicht van aanbiedingen. Reclamefolder.nl die ik hier boven als website noemde, heeft ook een app bijvoorbeeld. De Trekpleister folder staat ook altijd vol met aanbiedingen.

2 soorten winkels met aanbiedingen

Er zijn twee soorten winkels waar ze aanbiedingen hebben:

 • ‘Gewone’ winkels zoals AH en Kruidvat
 • Goedkope ‘verzamelwinkels’ als Wibra en Action. Bij de Wibra en Action koop je bekende merken als Dove en Nivea standaard in de aanbieding. Die merken zijn dan goedkoper omdat de verpakking verouderd is.

Lees ook: Gemiddelde kosten boodschappen per maand.

Welke producten koop jij alleen in de aanbieding?

71 Comments

 1. VeggieMo
 2. Marrian
 3. Amber
 4. Leontine
 5. Pascale
 6. leyla
 7. Wietske
 8. Zij
 9. Lisette

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh