Wasmachine reiniger Action: Super Finn 1,64 voor 2

wasmachine reiniger Action

Mijn zoon probeerde wasmachine reiniger van de Action: Super Finn!

Dat kwam zo.

Wasmachine reiniger Action: als baking soda niet helpt

Mijn zoon appte mij een paar weken geleden voor advies. Zijn was kwam muf uit zijn wasmachine. Ik appte een lange lijst met tips en tricks terug, waaronder baking soda.

Maar hij vond het resultaat tegenvallen.

Daarom kocht hij een fles wasmachine reiniger van de Action van het merk Super Finn.

En warempel! Volgens mijn zoon is de muffe geur nu verdwenen!

Dus voor iedereen die last heeft van een muffe geur in de wasmachine: als baking soda niet voldoende helpt, zou je wasmachine reiniger van de Action kunnen proberen.

Wasmachine reiniger Action gebruiksaanwijzing

Volgens mijn zoon gooi je simpelweg het hele flesje Super Finn in het vakje voor het waspoeder. Daarna draai je de wasmachine op 95 graden. En voila! Je hebt een fris ruikende wasmachine.

Praktische informatie

Je koopt twee pakken wasmachine reiniger van de Action voor 1,64. Leuk detail: bij bol.com betaal je 11,99 voor dezelfde Super Finn!

Wasmachine reinigen Leestips

P.S. Super Finn is ook de naam van een kinderboek!

super finn

Similar Posts

13 Comments

  1. Op een FB groep les ik ook zo vaak dat was muf uit de machine komt, Begrijp ik niks van ik ben al aan de 5e wasmachine bezig en doe er ook lang mee maar heb nog nooit last van mufheid gehad.
    Ben helemaal niet zo schoonmakerig van bv filter en randen.

  2. Vorige week nog bij de Action geweest, maar nu moet ik gelijk weer… Ik vind het, ondanks dat mijn was niet muf uit de machine komt, zeker de test waard.

  3. Oke dat is echt een bizar verschil qua prijs bij bol. Ik heb het middel ook wel eens gebruikt en het werkt inderdaad goed. Had je je zoon ook de tip gegeven de wasmachine niet te vol te doen?

  4. Wat Lot zegt, heb ik dus ook. Mijn was ruikt gewoon lekker. En ik heb nog nooit een wasmachine schoongemaakt. Ik klop nu dus even af, he? ;-)

  5. Maar hoe doe ik dat met een wasmachine die zelf automatisch het wasmiddel doseert vanuit de voorraad wasmiddel dat in het wasmiddelreservoir zit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.