Reacties

Wandeling in 's Heerenberg: Het Smokkelpad — 21 reacties

 1. Wandelen us geweldig leuk, in de provincie waar ik woon heb ik alle uitgezette wandelroutes al meermalen gelopen. In ieder seizoen, zo mooi! Sommige zijn 4 of 5 km. maar ook van 17 of 20 kilometer. De langste was ruim 350 km. (die liepen we in etappes van ongeveer 15 km).
  En natuurlijk het Pieterpad,!
  Ik loop nooit met een groep of vereniging, meestal met man of vriendin.

 2. hele mooie omgeving daar ik ben er geweest,mijn vriendin woont in Zevenaar,ook heel erg mooi daar,zelf woon ik in de stad dus mis wel vaak de natuur,ik kom zelf uit een dorp waar het heel mooi is en mooie natuur,maar door omstandigheden in de stad beland,wandelen is heerlijk in de natuur.

 3. Leuk dat jullie samen gewandeld hebben, en wat waren jullie vroeg !
  Ik heb wel moeten lachen om het verhaal van de sokken van je man ;-)
  En die treinen, of er is storing of er zijn werkzaamheden, het blijft echt hopeloos.

 4. Ik lees graag mee, wandelen is genieten!

  Draagt je man sandalen in dit weer ? :-)

  PS jouw logjes hebben altijd zo'n fijne uitstraling. Ik wou dat ik bij jou in de leer kon....

  • Dat kan inderdaad ook prima, maar zelf heb ik behoefte aan een duidelijk begin en eindpunt. En onderweg aanwijzingen vind ik eigenlijk ook fijn. Mijn man kan het wel prima zonder route.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder