Waarom jullie graag online shoppen: top 5

online shoppen

Naar aanleiding van mijn post met een overzicht van de voor- en nadelen van online shoppen gaven jullie leuke en interessante reacties!

Het leek me leuk om jullie redenen om online te shoppen op een rijtje te zetten.

Jullie redenen om online te shoppen: top 5

 1. Tijdgebrek.
 2. Een hekel hebben aan winkelen.
 3. Thuis is het rustiger en comfortabeler om te passen.
 4. Online groter aanbod. Denk bijvoorbeeld aan Etsy Nederland!
 5. Maat is in winkel niet meer aanwezig.

Ik vind het een interessante lijst! Nou ben ik wel benieuwd welke reden het meest populair is. Daarom heb ik een kleine poll gemaakt:

Welke reden voor online shoppen is het meest op jou van toepassing?

 
pollcode.com free polls

Ik ben benieuwd! Voor mij geldt vooral nummer 4!

Lees ook mijn post over Bestellen bij Etsy.

Similar Posts

16 Comments

 1. Als het over kleding gaat ga ik liever naar de winkel. En kan het terughangen. Als het gaat over een ander artikel (bv led lampen) vind ik het fijn om alles naast elkaar te zetten en met bv een filmpje de beste keuze te maken. Daarnaast kun je ook nog zien waar het goedkoper is.

 2. Ik moet zeggen dat ik nog steeds liever in de fysieke winkel shop, als het niet te druk is tenminste! Zaterdagen probeer ik dus te vermijden wanneer ik moet gaan shoppen!

 3. Online groter aanbod! Komt ook uit de poll als meest gekozen antwoord. ‘t Is ook echt zo, én ik heb een gigantische hekel aan pashokjes. Krijg bijna een rolberoerte van die gordijnen die half dicht gaan, irritante verkoopsters die om de haverklap vragen of ze je kunnen helpen. LEAVE ME ALOOOONE! Wel goed bedoeld van ze, hoor. Maar nee. Laat mij maar lekker online shoppen. Winkelen vind ik dan weer wat anders, da’s gewoon winkel in – winkel uit en niks hoeven maar gewoon lekker kijken. Vind ik dan ook wel weer heel leuk. Maar doe ik wel weer als die kleine eruit is gefloept, gaat dat wandelen wat beter haha…

 4. Vaak is het een combinatie van factoren is, geen tijd, geen zin, betere aanbieding, maar steeds vaker ook als ik niet de juiste maat kan vinden. Dan kan ik in de winkel meteen online al het goede product bestellen

 5. Het gemak om alleen te shoppen want met 3 kinderen naar de winkel gaan lukt niet. En omdat ik gewoon alle webshops kan overlopen om prijzen te vergelijken en niet hoef in mijn auto te springen met de kans dat ik met lege handen thuis kom

 6. Leuk onderzoekje! Voor mij geldt vooral dat ik het vervelend vind dat het aanbod in de winkels veel kleiner is meestal. Online kan je alles krijgen. Zeker bij H&M erg prettig. Alleen zonde dat het de ervaring van het winkelen daardoor minder maakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.