Reacties

Waarom jullie graag online shoppen: top 5 — 16 reacties

  1. Als het over kleding gaat ga ik liever naar de winkel. En kan het terughangen. Als het gaat over een ander artikel (bv led lampen) vind ik het fijn om alles naast elkaar te zetten en met bv een filmpje de beste keuze te maken. Daarnaast kun je ook nog zien waar het goedkoper is.

  2. Online groter aanbod! Komt ook uit de poll als meest gekozen antwoord. 't Is ook echt zo, én ik heb een gigantische hekel aan pashokjes. Krijg bijna een rolberoerte van die gordijnen die half dicht gaan, irritante verkoopsters die om de haverklap vragen of ze je kunnen helpen. LEAVE ME ALOOOONE! Wel goed bedoeld van ze, hoor. Maar nee. Laat mij maar lekker online shoppen. Winkelen vind ik dan weer wat anders, da's gewoon winkel in - winkel uit en niks hoeven maar gewoon lekker kijken. Vind ik dan ook wel weer heel leuk. Maar doe ik wel weer als die kleine eruit is gefloept, gaat dat wandelen wat beter haha...

  3. Vaak is het een combinatie van factoren is, geen tijd, geen zin, betere aanbieding, maar steeds vaker ook als ik niet de juiste maat kan vinden. Dan kan ik in de winkel meteen online al het goede product bestellen

  4. Het gemak om alleen te shoppen want met 3 kinderen naar de winkel gaan lukt niet. En omdat ik gewoon alle webshops kan overlopen om prijzen te vergelijken en niet hoef in mijn auto te springen met de kans dat ik met lege handen thuis kom

  5. Leuk onderzoekje! Voor mij geldt vooral dat ik het vervelend vind dat het aanbod in de winkels veel kleiner is meestal. Online kan je alles krijgen. Zeker bij H&M erg prettig. Alleen zonde dat het de ervaring van het winkelen daardoor minder maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder