Reacties

Vertier op het platteland: bloedmaan kijken — 17 reacties

  1. hier was helemaal niks te zien, de maan zat achter de wolken(in Den Haag) later kwam hij alsnog maar was helemaal niet rood meer,maar niet getreurd,er was een livestream....uit Africa.

  2. Door de wolken heen toch een deel van de bloedmaan gezien. Mars was trouwens duidelijker te zien. Ik heb het boven in huis moeten zien want bij ons stonden er teveel bomen en huizen voor.

  3. Wat een leuke foto en ook zo leuk dat jullie er echt even voor zijn gaan zitten. Dit was vast het toppunt van vertier voor jullie deze zomer ;-)
    Het was inderdaad een sociaal gebeuren. Mijn man en ik gingen 's avonds nog de straat op om de maan te zoeken. We waren niet de enige :-).
    We kwamen nog een andere vrouw tegen die ons wees op de maan die zo bijzonder was (vanaf die plek kon je 'm net tussen de huizen door zien). Wij vertelden haar dat ze nog even door moest lopen om een goed beeld te hebben vanaf een bruggetje.

    • Ja hè? Hij was amper rood. Als ik het niet had geweten, had ik er waarschijnlijk niets van gedacht. Maar goed. Het was wel leuk om mee te maken.

  4. Jeetje, wat moesten we hier lang wachten tot hij zichtbaar was...maar uiteindelijk hebben we hem toch gezien. Hij was wel wat vaagjes door de bewolking, maar dat mocht de pret niet drukken! Ik kijk uit naar de volgende in ieder geval, blijft toch bijzonder!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder