Vandaag is onze trouwdag!

Trouwjurk

Vandaag is het maar liefst 26 jaar geleden dat mijn man en ik trouwden.

Tijdens het hardlopen bedacht ik me, dat het leuk zou zijn om ter ere van die dag mijn trouwjurk aan te trekken. Dankzij het chaotische schoolsysteem was mijn jongste dochter thuis, en had ik dus een fotograaf bij de hand.

Trouwjurk uit 1994

Ik kocht mijn trouwjurk destijds in Utrecht in 1993. Ik was vergeten dat er zelfs een soort petticoat onder moest, en hoe volumineus hij is. Maar hij paste nog prima.

6855b807 9b33 4a9e b014 8067a19b17da

Ik moet zeggen dat het tot mijn verrassing best speciaal voelde om die jurk weer aan te doen. Zelfs al had ik in eerste instantie zoiets van: ‘Huppekee, even snel die jurk aan, en dan moet ik de was ophangen!’ Zo’n jurk doet toch wel wat.

Das war einmal

Kijk, hieronder zie je de foto van onze trouwdag destijds in 1994:

trouwdag

Wat waren we nog jong toen!

Om het te vieren gaan we vanavond uit eten : )

Zie ook mijn post over de Zeeman trouwjurk.

Similar Posts

49 Comments

 1. Gefeliciteerd , hier vandaag 36 jaar getrouwd en ook mijn jurk in Utrecht gekocht 😁 Er is alleen een doopjurk van gemaak,dus kom er echt niet meer in 😂 Gezellige avond !

 2. Van harte gefeliciteerd en wat super dat je nog steeds in de prachtige bruidsjurk past .Ik heb de mijne nog steeds na 50 jaar maar nee ik pas er echt niet meer in .Ik wens jullie een fijne avond

 3. Wauw, en dat 5 kinderen later, chapeau :)

  Erg leuk dat je hem nog hebt!

  De mijne had ik geleend, dus heb ik niet meer. Maar no way dat die nog zou passen, ik was toen heel dun.

  1. Ja, slordig van mij zeg! Ik ben totaal niet goed met jaartallen weet nooit hoe lang en wanneer ik nou precies getrouwd ben. Ik heb het inmiddels verbeterd met het schaamrood op mijn kaken.

 4. Wat knap dat je de jurk nog past en dat ie er nog zo mooi uitziet! Hier in DK maakt men vaak doopsjurken of konfirmatiekleding van bruidsjurken.
  En ja, gefeliciteerd en eet smakelijk.

 5. Gefeliciteerd met jullie trouwdag ! Wat een leuke foto’s en wat bijzonder dat je nog altijd in je trouwjurk past, pas je man ook nog in zijn pak ?

 6. Je bent duidelijk de uitzondering die de regel bevestigt, Nicole: ik vermoed zo dat maar weinig vrouwen nog in hun trouwjurk passen, als ik de commentaren lees :-D
  De mijne was donkerrood en ik pas er nu wel twee keer in ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.