Vandaag is onze trouwdag!

Trouwjurk

Vandaag is het maar liefst 26 jaar geleden dat mijn man en ik trouwden.

Tijdens het hardlopen bedacht ik me, dat het leuk zou zijn om ter ere van die dag mijn trouwjurk aan te trekken. Dankzij het chaotische schoolsysteem was mijn jongste dochter thuis, en had ik dus een fotograaf bij de hand.

Trouwjurk uit 1994

Ik kocht mijn trouwjurk destijds in Utrecht in 1993. Ik was vergeten dat er zelfs een soort petticoat onder moest, en hoe volumineus hij is. Maar hij paste nog prima.

6855b807 9b33 4a9e b014 8067a19b17da

Ik moet zeggen dat het tot mijn verrassing best speciaal voelde om die jurk weer aan te doen. Zelfs al had ik in eerste instantie zoiets van: ‘Huppekee, even snel die jurk aan, en dan moet ik de was ophangen!’ Zo’n jurk doet toch wel wat.

Das war einmal

Kijk, hieronder zie je de foto van onze trouwdag destijds in 1994:

trouwdag

Wat waren we nog jong toen!

Om het te vieren gaan we vanavond uit eten : )

Zie ook mijn post over de Zeeman trouwjurk.

49 Comments

 1. Frédérique
 2. Bernadette
 3. Wilma
 4. Sjanie van Pelt
 5. TA VAN GEIT
 6. Anita te Gussinklo
 7. Anke
 8. izerina
 9. Thea
 10. Danielle Baenen
 11. Anoniem
 12. ria
 13. Evi
 14. Irene

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh