Unboxing Goedkope koffiebekers

koffiebekersWel eens van ‘unboxing’ gehoord?

Ik kom regelmatig zogenoemde unboxing blogposts tegen op blogs.

Daarin pakt een blogger een doos uit, en laat zien wat er allemaal in zit!

Van het bedrijf Goedkope koffiebekers.nl kreeg ik een mooie doos vol met leuke en lekkere dingen. En het leek me leuk om daar zo’n unboxing post over te schrijven.

Dus bij deze!

Kijk maar mee, wat er allemaal in zat.

Goedkope koffiebekers

Bij Goedkope koffiebekers maken ze, hoe kan het ook anders: koffiebekers! Daarnaast verkopen ze ook allerlei dingen rondom koffie. Zoals plastic bekers, roerstaafjes, suikersticks en creamersticks, maar bijvoorbeeld ook koffiedeksels. Die deksels kun je op een koffiebeker doen, en zo kun je je koffie makkelijker meenemen zonder knoeigevaar.

Wat zat er in de doos?

 • Voorverpakte koekjes
 • Zo’n lekker stuk chocola op een stokje waarmee je warme chocolademelk kunt maken
 • Kartonnen koffiebekers
 • Chocolaatjes die ik ga gebruiken op maandagochtenden als de koffie bij mij thuis is
 • Lipton theezakjes
 • Toffee’s
 • Suikerklontjes
 • Een grote reep chocola
 • Een pittoresk potje honing van Bonne Maman

koffiebekers

Over de koffiebekers

Het viel me op dat de koffiebekers een leuk formaat hebben. De bekers die ik kreeg zijn namelijk korter dan die standaard witte plastic bekertjes. En dat geeft ze een gezelliger uitstraling vind ik. Ik kreeg bovendien zo’n versie met een pittoresk ruitje en het woord coffee in schuine letters:

koffiebeker

Je kunt ook je eigen logo op zo’n beker laten zetten. Handig als je bijvoorbeeld je eigen bedrijf run vanuit huis.

huisvlijt beker

Chocolade stukken

Ik ben dol op chocola. Op dit moment smul ik nog van mijn voorraad chocolade paashazen die mijn man voor een prikkie voor me heeft gekocht na de Paasdagen. De stukjes chocola zijn van het merk Rioba en ik kreeg verschillende smaken. Van melk tot puur tot ‘coffee cream’.

Nescafé koffie

Mijn oudste dochter drinkt altijd oploskoffie. Dus die maak ik heel blij met de Nescafé Cappuccino en de Nescafé 3 in 1 original.

Belgische chocola

De Belgische chocola is ook niet zomaar een reep. Er zitten aardbeien en frambozen in.

Spoonful of chocolate

In de doos met Spoonful of chocolate zitten 6 houtjes met daaraan een blok chocolade. Aangezien de lente het nu weer even jammerlijk laat afweten gaan die denk ik meteen op.

Toffee oftewel Fudge

Er zaten ook diverse toffee’s in, met aan de onderkant chocola. Daarvan heb ik er al een aantal op moet ik bekennen. Erg smakelijk! Ook weer van Lonka.

Al met al vond ik het een goed gevulde doos. En het is leuk om zo’n doos te openen en je te laten verrassen.

Lees ook mijn post over Theezakjeshouders.

Wat zou jou het meest van pas komen uit dit pakket?

Similar Posts

18 Comments

 1. Zeker weten de chocola en de toffees! Ik ben een echte snoepkont. Ondanks mijn talloze pogingen lust ik helaas nog steeds geen koffie. Ondanks dat ik het wel heel lekker vind ruiken. Dus voor mij geen koffie.

  1. Koffie ruikt inderdaad erg lekker. Ik associeer het helemaal met gezelligheid.

   De toffees zijn ondertussen alweer op. Ik vond wel dat ze erg aan mijn ‘kakement’ bleven plakken.

 2. Leuk he, net of je een kadootje uitpakt :) Ik drink zelf Twinings, en heb een espressomachine voor bonen. Suiker gebruik ik niet, maar het is altijd handig om wat suikerklontjes voor visite en paarden in huis te hebben.
  … Hoewel ik niet vaak paarden voorbij zie komen. Ik blijf hopen.

 3. Ik kende het niet….
  Ik drink echt veel koffie dus ik zou voor de koffie gaan en natuurlijk de chocolade!
  Knap dat je nog chocolade paashazen hebt. Ik kan het niet zien liggen dan eet ik zo alles op ????

  1. Ja, ik mag elke dag een halve. De ene dag snijd ik de kop er af en eet die. En dan de volgende dag de buik en de benen. Zo doe ik er lekker lang mee.

 4. Fietje kijkt graag naar het openmaken van kindersurprise eieren, en zl heeft een fase gehad waarin ie graag naar het unboxing van thomas treintjes keek.
  Maar wat moet een gewoon mens met zo veel wegwerpkoffiebekers? Gelukkig heb je je mooie koffiekopjes nog! :)

  1. Mijn ouders zijn actief bij de kerk, en er komen mensen uit een kerk in Dresden naar Doetinchem als uitwisseling. Ik heb de koffiebekers aan hen geschonken. Daar komen ze goed van pas!

 5. Leuke verrassing op de deurmat, heerlijk!
  Chocolade komt altijd van pas en wanneer ik alleen thuis ben is mijn ochtendkoffie er een van een stick met poeder. Vind ik lekker.

 6. Ik heb er nog nooit van gehoord maar kan me voorstellen dat het erg leuk is om zo’n doos uit te pakken! Ik hou wel van zoiets. Net als een kerstpakket uitpakken of een boodschappenpakket waarvoor je bij sommige winkels kunt sparen Daar ben ik dol op…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.