Hoe houd je sporten vol?

hardlopen afvallenIk loop al zo’n 14 jaar hard. Maar dat wil helaas niet zeggen dat het moeiteloos gaat!

Gelukkig heb ik een trucendoos die ik kan open trekken om mezelf aan het lopen te krijgen. En te houden.

Op mijn blog Ren mama, ren schrijf ik er over. En één van mijn trucs heeft met George Clooney te maken.

Sport jij? En zo niet, beweeg je dan voldoende op een andere manier?

Similar Posts

5 Comments

  1. Leuke tips heb je om het hardlopen vol te houden! Ik vind het heel knap dat je het toch volhoudt. Ik houd niet van bewegen, ik sport niet en ik voel me er wel schuldig over. Ik ben dol op zitten: series kijken, blogs lezen, knutselen, boeken en tijdschriften lezen… Ik heb vaak goede voornemens maar onze bank heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op me, zucht. Misschien toch maar weer meedoen met Nederland in Beweging….

    1. Hardlopen is voor mij ondertussen een gewoonte geworden, net zoals tanden poetsen. Dat is wel fijn, want daardoor gaat het meer vanzelf. Het voelt raar als ik niet ga hardlopen.

      En ik vind het een fijn idee dat ik voldoende beweeg per dag. Dat motiveert me.

  2. Ik zou graag meer willen sporten maar ja… Blij dat ik1x per week tennis. Probeer verder geregeld te wandelen.

    Ga eens je blog lezen over het rennen!

  3. Petje af ! Al 14 jaar hardlopen. Ik heb ooit toen ik ging stoppen met roken 7 maanden hardgelopen. ik begon met Evy op mijn hoofd en van een minuut boude ik het op tot 10 km. Voor mij een hele prestatie. Helaas is er niets meer van over. Ik ben meer een hardloper doodloper type. Meld me aan bij een sportschool, sla vervolgens door ga 4x per dag en 10 x per week . Bewijs van spreke en dan ineens is de koek weer op. Ik hoorde zovaak hey Diaan sla je weer door?! En ja dat klopt. Dat deed ik . waardoor ik iets dus nooit volhield. Balans en met mate dat was mijn les en leerproces.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.