Reacties

Tupperware vaarwel? + Linkparty! — 17 reacties

 1. Mepal is een stuk goedkoper, en heel makkelijk verkrijgbaar. Tupperware is behoorlijk prijzig, en niet makkelijk verkrijgbaar in de winkel. Misschien is dat waardoor het niet goed meer loopt?

 2. Toevallig vroeg ik me gisteren af of Tupperware nog zou bestaan. Nee, dus. Oh wat vond ik zo'n party afschuwelijk. Ik had niets nodig maar voelde me verplicht wat te kopen vanwege de druk die er door de presentatrice werd opgezet.

 3. Ik heb van beide een beetje. Mepal vind ik mooier, maar Tupperware is heel erg sterk. Tupperware had een hele goede service voor kapotte onderdelen, die werden gratis vervangen. Op die manier hebben we broodtrommeltjes gratis kunnen omruilen, en een schoonzus had deksels die na 30 jaar kapot gingen - kreeg ze gratis nieuwe. In de kringloop heb ik nog wel eens paar tupperware artikelen gekocht, die ik op de party's te duur vond.
  Mijn topartikelen zijn denk ik een set hele kleine ronde bakjes met deksel, waarin je zaken als een halve citroen, een gescheiden eiwit of eigeel, een restje tomatenpuree kunt bewaren. Of, zoals het op de party werd aangeprezen: een nat washandje opvouwen voor schoolreisjes en andere uitstapjes!

 4. Heb het beide maar snap het wel, want heb je tupperware dat gaat een leven lang mee haha
  Die mepal was voor ons het campingservies
  Oersterk maar kon wel kapot.
  Van beide al veel plezier gehad.
  Groetjes

 5. O nee! Tupperware stopt?! Daar baal ik eigenlijk wel een beetje van, ook al ben ik geen Tupperware-adept ofzo. Ik gebruik ook gerust andere bewaarbakjes.
  Maar ben wel altijd heel blij met m'n Tupperware spullen en helemaal met het recente nieuws over melamine en bamboe, dan zit je met Tupperware toch een stuk veiliger.
  Dus we gaan straks naar Duitsland voor onze Tupperware?

 6. Ik gebruik zelf meestal glazen schalen die ook in de vriezer mogen!
  Dat plastic krijgt op een gegeven moment de kleur van het eten wat je er indoet.
  En dan met name pastasaus en dergelijke!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder