Tupperware vaarwel? + Linkparty!

Huisvlijt linkparty

Tupperware.

Wie kent het niet?

Bijna iedereen dacht ik, maar voor de zekerheid:

Tupperware is bekend vanwege haar handige kunststof kommen, schalen en bakjes, en de party’s bij iemand thuis waar je ze kon kopen.

Tupperware
Tupperware party: ‘Das war einmal’….

Maar het ging niet goed met de verkoop van Tupperware in Nederland. Daarom wordt vanaf maart gestopt met de verkoop van Tupperware in Nederland. Dat is dus al vanaf maandag. Zie ook Multi level marketing.

Tupperware gaat slecht, maar Mepal juist goed?!

Het wonderlijke is dat ik deze week in de krant las dat het merk Mepal juist enorm goed gaat! ‘Achterhoekse trommelgigant groeit flink, met dank aan corona‘ kopte de Gelderlander. Commercieel directeur Jeroen de Bos verklaart hun succes door het feit dat we zoveel thuis moeten blijven. Daardoor gaan we onze huizen opruimen en reorganiseren, inclusief kasten en koelkast. En daar komen dan Mepal bakjes, potten en dozen handig bij van pas.

Ik snap dus eigenlijk niet waarom Tupperware dan zo slecht gaat, maar nou ja.

De één z’n brood is de ander z’n dood, zullen we maar zeggen.

En op die vrolijke noot, door naar de wekelijkse linkparty waar je jouw blogpost kunt delen en leuke blogs ontdekken!

De populairste post van week 7 van 2021 + de nummers 2 en 3!

De post waarop het meest geklikt in de afgelopen week, was de post Persoonlijke update: Hoe is het nu? van het blog Mama met een wolkje.

mama met een wolkje

 • Op nummer 2 staat de post: Hoe was je een schapenvacht van Atelier de vier jaargetijden.
 • Op nummer 3 staat de post Bevroren woorden van Door de ogen van Jeanet.

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 9 van 2021

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Leestips

Heb jij nog Tupperware in huis? Of juist Mepal?

Similar Posts

17 Comments

  1. Tupperware is niet te koop, je moet zo’n party organiseren en dat kan natuurlijk nu niet. Ik denk dat het daarmee te maken heeft.

 1. Mepal is een stuk goedkoper, en heel makkelijk verkrijgbaar. Tupperware is behoorlijk prijzig, en niet makkelijk verkrijgbaar in de winkel. Misschien is dat waardoor het niet goed meer loopt?

 2. Toevallig vroeg ik me gisteren af of Tupperware nog zou bestaan. Nee, dus. Oh wat vond ik zo’n party afschuwelijk. Ik had niets nodig maar voelde me verplicht wat te kopen vanwege de druk die er door de presentatrice werd opgezet.

 3. Ik heb van beide een beetje. Mepal vind ik mooier, maar Tupperware is heel erg sterk. Tupperware had een hele goede service voor kapotte onderdelen, die werden gratis vervangen. Op die manier hebben we broodtrommeltjes gratis kunnen omruilen, en een schoonzus had deksels die na 30 jaar kapot gingen – kreeg ze gratis nieuwe. In de kringloop heb ik nog wel eens paar tupperware artikelen gekocht, die ik op de party’s te duur vond.
  Mijn topartikelen zijn denk ik een set hele kleine ronde bakjes met deksel, waarin je zaken als een halve citroen, een gescheiden eiwit of eigeel, een restje tomatenpuree kunt bewaren. Of, zoals het op de party werd aangeprezen: een nat washandje opvouwen voor schoolreisjes en andere uitstapjes!

 4. Heb het beide maar snap het wel, want heb je tupperware dat gaat een leven lang mee haha
  Die mepal was voor ons het campingservies
  Oersterk maar kon wel kapot.
  Van beide al veel plezier gehad.
  Groetjes

 5. O nee! Tupperware stopt?! Daar baal ik eigenlijk wel een beetje van, ook al ben ik geen Tupperware-adept ofzo. Ik gebruik ook gerust andere bewaarbakjes.
  Maar ben wel altijd heel blij met m’n Tupperware spullen en helemaal met het recente nieuws over melamine en bamboe, dan zit je met Tupperware toch een stuk veiliger.
  Dus we gaan straks naar Duitsland voor onze Tupperware?

 6. Ik gebruik zelf meestal glazen schalen die ook in de vriezer mogen!
  Dat plastic krijgt op een gegeven moment de kleur van het eten wat je er indoet.
  En dan met name pastasaus en dergelijke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.