Theemutsen make-over ; )

Theemuts lente
Excuseer de vlekken. Ik gebruik mijn theemuts dagelijks!

Zoals jullie in verschillende posts op Huisvlijt hebben kunnen zien, vind ik het leuk om te leven met de seizoenen. Zo drink ik momenteel mijn koffie uit mijn herfst kopje en heb ik in de woonkamer de gele hoes van mijn Ektorp bank vervangen met een rood exemplaar.

Een andere eenvoudige verandering is van theemuts wisselen!

Hierboven zie je de gele theemuts die ik voor Moederdag kreeg. Die vind ik prachtig voor de lente en zomer. Maar met de komst van de herfst leg ik de gele theemuts 6 maanden ten ruste, en gebruik ik mijn theemuts voor de herfst.

Dit soort veranderingen zijn eenvoudig, en het leuke is dat in de lente de gele theemuts weer helemaal fris en nieuwe voelt!

Theemuts herfst

Theemuts

‘t Zijn de kleine dingen die het doen

Zoals Saskia en Serge al zongen: ‘t Zijn de kleine dingen die het doen, die het doen, ‘t zijn de kleine dingen die het doen.’ Zeker in tijden waarin het leven onzeker en onvoorspelbaar lijkt.

Ik kan de grote problemen niet oplossen, maar ik kan wel genoegen vinden in de kleine dingen.

Lees ook mijn post keuken makeover tips!

Similar Posts

15 Comments

  1. Ik leg in het najaar andere dekentjes op de bank. De fleece worden vervangen door de wollen. Door de pluizige structuur alleen al krijg je een najaarsgevoel!

  2. Een thee muts… dat is nu iets wat bij ons nog nooit is gebruikt, hahaha Het ziet er wel fleurig uit in elk geval, de nieuwe vind ik mooier dan de eerste.

    Hier wordt de thee koud gedronken tegenwoordig, dat vind hij dan weer lekkerder met verse munt, gember en citroen.

    X

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.