Reacties

Tegelvloeren in beeld: inspiratie post — 12 reacties

 1. Hoi Nicole,

  Wat leuk dat je mijn reactie ter harte hebt genomen. Ik zit nu in een vakantiehuisje op Terschelling met in de badkamer jawel: tegels met houtprint. Geestig effect hoor. En ik moest meteen aan jouw blog denken.

  Hartelijke vakantiegroet van Jacqueline

 2. Leuke post. Wij hebben dus een vloer met Portugese tegels in de keuken. Precies dezelfde als die op jouw plaatje staan. Hij lag er al toen wij dit huis kochten. Nooit geweten dat het Portugese tegels waren. Ik vind ze vooral erg kitch en veel te druk. En inderdaad, je ziet er alles op. Niet handig in een keuken waar vaak iets op de grond valt. Als wij de vloer dus ooit vervangen zullen er zeker andere tegels in gaan.

 3. Hier bij de voordeur/hal tegels. Heerlijk! En hier is het gewoon dat ensen de schoenen uittrekken.
  Wij hadden in Holland ook tegels in de keuken. Alser iets op viel lag het bezaaid overall met scherven. Hier zeil in de keuken. Ook handig.
  Groet, Wilma

  • De gang vind ik een goede plek voor tegels. Want dat is toch de plek waar iedereen binnenkomt en waar dus waarschijnlijk het meeste vuil het huis in komt. Dus dan is het handig als je daar goed kunt schoonmaken.

 4. Mijn eerste reactie is ook: tegels? Nee dank je...Ongezellig, koud en kil!! Maar ik weet ook best dat er wel hele mooie gezellige tegelvloeren zijn. Ondanks dat hoef ik ze niet. Mij vooroordeel is te sterk denk ik...

 5. Ik heb van die hele grote tegels in de keuken, en het lijkt maar zo dat die makkelijk te leggen zijn. De plaatser hier zei dat hij veel liever kleinere tegels plaatst. Van die grote gaat er veel sneller eentje stuk bij het leggen (zeker bij die die op de muur zitten). Plus: (hele) grote tegels zijn duurder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder