Reacties

Snoep verpakking — 14 reacties

 1. Absoluut chocola! Van mij mogen ze een extra papiertje om ieder chocolaatje doen!
  Ik heb anders volgens mij heel snel zo'n zak leeg.

 2. Bastognekoeken. Daarom koop ik die ook niet meer. Maar als ze portieverpakkingen van twee stuks zouden hebben, dan... nam ik zo nu en dan weer een bastognekoekje bij de koffie!

  • Het kan dus ook tegen fabrikanten werken! Dat je ze juist niet koopt omdat ze niet afzonderlijk verpakt zijn. In een portieverpakking beheers je jezelf inderdaad gemakkelijker.

 3. Slim die marketing mensen.
  Sinds ik geen suiker meer gebruik heb ik ook niet meer gesnoept. Daarvoor snoepte ik ook niet vaak. Waar ik moeilijk af kan blijven zijn groente en fruit. Raar maar waar.

 4. Het enige dat ik wel eens koop dat snoep genoemd mag worden is een doosje Zonnatura natuurdrop van 200 gram en dat gaat dat verspreid over de hele avond, in één keer op. Ik vind dit de aller lekkerste drop, maar omdat drop een zoutbom is, matig ik mij om dit vaak te kopen, en dat is niet meer dan een paar keer per jaar en dat kost mij geen enkele moeite als ik het zie liggen in de supermarkt. Frisdrank neem ik ook nooit, noch alcohol/tabak. Ik gooi geen extra troep in mijn lijf want ongemerkt krijg je daar toch al veel teveel van binnen via de fabrikanten. E120 is al helemaal taboe voor mij, niet omdat dit slecht zou zijn, maar omdat het dierlijk is n.l.: luizenkleurstof.

  • Misschien juist maar goed Tineke! Anders zat je nu lekker te snoepen. Voor mij is ook de enige manier om niet te snoepen, zorgen dat het niet in huis is. Anders kan ik er niet afblijven!

 5. Niet altijd heb ik het in huis, maar laatst had ik een zakje Klene drop -in de aanbieding, want doorgaans te duur- en dat was zó lekker, dat het achter elkaar naar binnen ging. Wat ook niet in huis moet komen is een zak krakelingen; schransen mijn puberzoon en ik doorlopend naar binnen onder het lezen, tot ontsteltenis van de jongste. De Oudhollandse dropjes zijn ook heerlijk, van LIDL of ALDI. Of de Party-toastjes van C1000 met brie erop, dan moet het ook op :-)

  Alleen in de zwangerschap van de jongste at ik me suf aan fruit, daar bleef ik niet vanaf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>