Schrijf/magneetbord Ikea: 40×50

ikea schoolbord

Mijn oudste dochter kocht dit leuke schoolbord bij de Ikea. Alleen heet het daar schrijf/magneetbord.

Magneetbord Ikea

Ze had eerst op marktplaats gezocht, maar kon daar niks vinden. Dit schoolbord kostte haar 17,95 + verzendkosten. Het was namelijk goedkoper om het thuis te laten bezorgen, dan om er voor naar de Ikea te rijden. Die van mijn dochter is nu helaas niet meer te koop bij Ikea. Het goedkoopste magneetbord van Ikea op dit moment kost 9,95 en is zwart:

magneetbord Ikea

Het is 40 x 50 centimeter groot, je kunt er met krijt opschrijven en het is magnetisch. En wit magneetbord van Ikea van 70 x 50 centimeter kost meteen een stuk meer: 24,99.

Mijn schoolbord

Ik moet zeggen dat ik hem erg leuk vind. Zelf heb ik ook een dergelijk schoolbord in de keuken hangen. Maar dat vond ik ooit op de zolder van mijn ouders. Tsja, de mijne oogt wel ietsiepietsie rommeliger dan het Ikea magneetbord van mijn oudste dochter…

schoolbord

Mijn schoolbord werkt helaas niet zo goed meer. Als je er iets op schrijft, ‘pakt’ het krijt als het ware niet zo goed. Ik loop al maanden met het idee dat ik schoolbordverf moet kopen, en het bord even moet verven.

Zie ook mijn blogpost over Ikea servies.

Heb jij een schoolbord of magneetbord in huis?

Deze post verscheen voor het eerst in 2014 en is geüpdate.

Similar Posts

29 Comments

  1. Ik heb een oude schilderij lijst bij de kringloper gekocht. Die lijst heb ik geverft, en er een met schoolbordverf geverfde mdf plaat achter gemaakt. Ze hangt nu in de keuken. Op zich ideaal alleen ben ik steeds de krijtjes kwijt, zucht.

  2. Het bord van je dochter, vind ik erg mooi. Maar jou kast met krijtbord vind ik iets ‘vintage’ hebben. Die zou je mooi op kunnen pimpen. Mijn handjes jeuken al!

  3. Wij hebben op diverse plekken in ons huis schoolbordverf op de muur geverfd. Werkt ideaal, er wordt vanalles op geschreven en getekend. Het staat hierboven ook al, even een potje halen en je bord opnieuw verven. Kan het nog jaren mee! (Ik vind hem heel mooi in ieder geval :-)

  4. Wij hebben op de slaapkamerdeuren een stukje schoolbord verf. Bovenaan 20×35 ongeveer, waar we de namen van de kids op geschreven hebben.

  5. Ik heb een prikbord in de keuken waar we alle berichten en zo opprikken er hangen ook andere dingetjes aan zoals een juweel en een mooie sleutelhanger die te mooi is om te gebruiken.

  6. Die van je dochter is leuk zeg! Ik heb niet zo’n bord in huis, want ik ben bang dat het dan snel rommelig wordt, maar het is wel ideaal om af en toe even snel wat op te schrijven.

  7. Wat grappig dat die van jou precies hetzelfde is! Ik heb een magnetisch whiteboard in de keuken hangen. Voor boodschappen die ik niet mag vergeten of bonnetjes die niet kwijt mogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.