Schrijf/magneetbord van Ikea

ikea schoolbordMijn oudste dochter kocht dit leuke schoolbord bij de Ikea. Alleen heet het daar schrijf/magneetbord.

Ze had eerst op marktplaats gezocht, maar kon daar niks vinden. Dit schoolbord kostte haar 17,95 + verzendkosten. Het was namelijk goedkoper om het thuis te laten bezorgen, dan om er voor naar de Ikea te rijden.

Mijn schoolbord

Ik moet zeggen dat ik hem erg leuk vind. Zelf heb ik ook een dergelijk schoolbord in de keuken hangen. Maar dat vond ik ooit op de zolder van mijn ouders.

Tsja, de mijne oogt wel ietsiepietsie rommeliger…

schoolbord

Mijn schoolbord werkt helaas niet zo goed meer. Als je er iets op schrijft, ‘pakt’ het krijt als het ware niet zo goed. Ik loop al maanden met het idee dat ik schoolbordverf moet kopen, en het bord even moet verven.

Zie ook mijn blogpost over Ikea servies.

Heb jij een schoolbord in huis?

Similar Posts

21 Comments

  1. Ik heb een oude schilderij lijst bij de kringloper gekocht. Die lijst heb ik geverft, en er een met schoolbordverf geverfde mdf plaat achter gemaakt. Ze hangt nu in de keuken. Op zich ideaal alleen ben ik steeds de krijtjes kwijt, zucht.

  2. Het bord van je dochter, vind ik erg mooi. Maar jou kast met krijtbord vind ik iets ‘vintage’ hebben. Die zou je mooi op kunnen pimpen. Mijn handjes jeuken al!

  3. Wij hebben op diverse plekken in ons huis schoolbordverf op de muur geverfd. Werkt ideaal, er wordt vanalles op geschreven en getekend. Het staat hierboven ook al, even een potje halen en je bord opnieuw verven. Kan het nog jaren mee! (Ik vind hem heel mooi in ieder geval :-)

  4. Wij hebben op de slaapkamerdeuren een stukje schoolbord verf. Bovenaan 20×35 ongeveer, waar we de namen van de kids op geschreven hebben.

  5. Ik heb een prikbord in de keuken waar we alle berichten en zo opprikken er hangen ook andere dingetjes aan zoals een juweel en een mooie sleutelhanger die te mooi is om te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.