|

Ik ben jarig met magnetische letters

Ik ging naar de Action en kocht deze leuke magnetische letters voor maar 99 cent. Ik heb ze meteen gebruikt, want vandaag ben ik jarig! Ik kwam een ‘i’ te kort. Dus ik wist meteen nog een leuk cadeautje: nog meer magnetische letters van de Action!

Schermafbeelding 2013-10-16 om 07.11.29

Similar Posts

29 Comments

  1. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, Nicole! Een zonnig en sprankelend jaar gewenst, en ik hoop nog vaak je belevenissen, ontdekkingen en mijmeringen te mogen lezen het komende jaar. Ik geniet er altijd van. Jouw schrijfsels zijn echt uit het leven gegrepen.

  2. Hey Nicole … ben je van 15 okt ? Gefeliciteerd !
    Ik ben van 16 … vandaag :-)
    Dan zal ik het niet meer vergeten. Groetjes.

  3. gefeliciteerd met je verjaardag, een fijne dag en nu maar hopen dat je de letters nog vele jaren in goede gezondheid mag gebruiken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.