Schommel voor volwassenen: hij staat!

Gepost March 9, 2019 in Huishoudelijke beslommeringen / 13 Comments

Schommel voor volwassenen

Een tijdje terug plaatste ik een post waarin je de onderdelen van mijn toekomstige schommel kon zien. Inmiddels is hij in elkaar gezet. Nu ontbreken alleen nog de schommelplankjes, maar die komen als het goed is volgende week. Het viel trouwens nog niet mee om goede schommels te vinden. Lees mijn ervaringen hiermee in mijn post schommel kopen.

En dan, schommelen maar!

N.B. Het bleek overigens nog helemaal niet zo simpel om schommelplankjes te vinden! Later meer hierover.


13 responses to “Schommel voor volwassenen: hij staat!

  1. Kijk, dat zie ik graag, volwassenen die blijven spelen, want dat is schommelen natuurlijk ook een beetje. Het houdt in ieder geval het kind in jezelf tevreden.

  2. Thea

    Leuk hoor! Bij ons in de speeltuin schommel ik bij tijd en wijle ook graag!
    Is de schommel wel verankerd? Vorig zomer ging een buurtgenoot met de hele stellage onderuit!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.