Rara, wat wordt dit?

Schommel voor volwassenen

Vorig jaar schreef ik een post over mijn verlangen naar een schommel! En nu gaat hij er eindelijk komen. Zoals je op de foto kunt is heb materiaal voor de schommel binnen. En op 1 maart wordt hij in elkaar gezet. Er is ruimte voor twee schommels. Dus ik zie al helemaal voor me hoe ik goede gesprekken zal hebben op die schommels met mijn kinderen, terwijl we hoog boven alles uitstijgen.

Lees ook schommel kopen.

Similar Posts

14 Comments

  1. O, wat leuk! Lekker genieten straks in de lente en zomer!

    En nog bedankt voor de tip wat betreft het verdwijnen van Google+. Alsnog te enthousiast geweest met het omzetten naar Blogger en alle comments kwijt :(….

    1. Balen Thuismoeder van 3. Maar die comments was je hoe dan ook kwijtgeraakt. De enige oplossing hiervoor was om een screenshot te maken van de comments of ze te kopiëren en te plakken.

  2. Ik heb altijd een schommel in de schuurdeuropening gehad. Tot ik verhuisde en geen eigen schuurtje meer had. Toen heb ik schommelhaken aan het plafond gemaakt, ja in de huiskamer. Ik vind het nog steeds heerlijk om af en toe heen en weer te wiebelen op de schommel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.