Reacties

Schommel volwassenen: goed voor de gezondheid — 48 reacties

  1. Ik heb zelf geen schommel thuis maar nu ik er over nadenk wil ik er wel graag weer eentje. Ik vond het als kind heerlijk dus ik denk dat ik hier nu ook wel goed mee kan ontspannen!

  2. Wat jammer dat je geen geschikte boom hebt! Het plaatje met zo'n mooie witte jurk klopt dan inderdaad helemaal. Ik ga ook weleens schommelen in een speeltuin als ik daar toevallig voorbij kom, maar dat is nog meer het kind in mij dan dat ik het voor m'n gezondheid doe hihi.

    • Onze schommel en touwen zijn gewoon standaard zoals je ze in de winkel koopt. Wel een beetje gelet op stevigheid, maar als er niet expliciet bij staat dat het voor baby's en peuters is, zit je al snel goed. Binnen hebben ze natuurlijk ook niet zoveel last van de elementen, dus ze rotten niet.
      Wel hebben we even gezocht naar dikke stevige haken en die hebben we goed in de balk gedraaid. Dat was nog het lastigste.

  3. Gelukkig wonen wij in een wijk waar een aantal speeltuinen zijn waar je schommels hebt die aan stevige kettingen vastzitten. Dus wanneer we daar zijn, ben ik standaard wel op de schommel te vinden :) Maar wist niet dat er zoveel voordelen aan zaten :)

    Heerlijk artikel weer om te lezen :)

  4. Jaaa ik houd ook van schommelen! :) Blijft leuk. Op vakantie in mexico liepen we langs allemaal barretjes waar ze schommels hadden in plaats van barkrukken, dat stond echt superleuk en zit ook nog eens heerlijk. Ik zou er ook wel eentje in de tuin willen :D

  5. Ik wist helemaal niet dat schommelen eigenlijk goed voor je is.
    Helaas word ik heel misselijk op een schommel, een schommel in de tuin zit er voor mij niet in.

  6. Nee, heb ik niet en ook geen plaats voor. Bij ons vakantiehuis stond een schommelbankje en dat vond ik tot mijn verbazing heel prettig zitten. Je wordt daar idd ontspannen van.

  7. Vroeger had ik wel een schommel. Maar hoe leuk zeg, als ik in een speeltuin een schommel zie, moet ik er gewoon ven op! hihi. Dus de kans ik groot als ik weer een huis heb met tuin, dat er weer eentje komt.

  8. ik wist helemaal niet dat schommelen zoveel voordelen had. Ik weet wel dat ik als kind en stiekem als volwassene nog steeds super gek ben op schommelen. Dus thanks voor de feiten ;) Er wordt nu een schommel gebouwd om de hoek. Ga ik lekker schommelen als er geen kindjes op zitten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder