Ruggable vloerkleed voor de lente en zomer!

ruggable

Vorig jaar kocht ik een Ruggable vloerkleed.

Wat is een Ruggable?

Dat zijn kleden die uit twee delen gestaan. Een deel met klittenband, en een deel dat het vloerkleed is. Het vloerkleed leg je op het klittenbandachtige gedeelte, en voila! Je hebt een vloerkleed met een prettige dikte dat niet wegglijdt.

Ik vind Ruggable vloerkleden echt één van de beste uitvindingen ooit! Want je kunt de bovenste laag simpelweg in de wasmachine wassen.

Kijk hierom het vloerkleed dat ik destijds kocht te zien, en dat het afgelopen jaar in onze woonkamer lag.

Ruggable gekocht voor de lente en zomer

En dat is dan ook de reden dat ik het aandurfde om een ecrukleurige Ruggable te kopen voor de lente en zomer. Ik vind het nu eenmaal leuk om de woonkamer een beetje aan te kleden al naar gelang het seizoen. En voor de lente en zomer vind ik lichtere kleuren mooi.

En het andere kleed heb ik gewoon opgevouwen, tot 21 september!

ruggable

Praktische informatie

Het kleed is nu voor 69,95 te koop bij bol.com. Je hebt dan zowel de bovenste als de onderste laag. Normaliter kost het 99,-.

Similar Posts

16 Comments

  1. Nee, je glijdt er niet over uit omdat het uit twee lagen bestaat en onderste laag is antislip en met klittenband. Een kleed waarbij ik telkens moet oppassen dat ik niet uitglijd vind ik niets.

   Het ligt heel stevig omdat het bovenste kleed aan het klittenband van het onderste kleed kleeft : )

  1. Ja, ik ben daar elke dag ook weer blij mee. Hij komt uit het kantoor van mijn vader, en we hebben hem echt al jaren. Ik zou hem niet willen missen.

 1. Ik schaar me achter Sjoerd, van vloerkleden moet ik niezen. Maar wel een mooie uitvinding voor mensen die het wel gebruiken.

  Love as Always
  Di Mario

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.