Rituals: geurtjes voor in je huis

Gepost September 2, 2018 in Huishoudelijke beslommeringen / 7 Comments

Rituals geurtjes voor in huis

Mijn schoonvader, die van de vrolijk gekleurde planten, won warempel wat in de Postcodeloterij: twee doosjes van Rituals met daarin geurtjes voor in je huis. Hij gaf één van de doosjes aan mijn man met de tekst:

‘Da’s leuk voor je vrouwtje.’

: )

Rituals geurtjes voor in huis

Zo gauw je het doosje opent, komt de geur je al tegemoet.

Het doosje bevat een stoffen zakje met Chinese tekens, en er zitten twee Chinese muntjes aan vast met een touwtje. Daarnaast zit er een soort plantenspuitje in met ‘Parfum d’Interieur’. Volgens het doosje hoef ik daarmee alleen maar een beetje om me heen te sproeien en ‘breathe in an ultimate sense of calm.’

Mijn jongste dochter wil het zakje hebben, en dat vind ik prima. Ik houd niet zo van sterke geuren in mijn kleding. En het Parfum d’Interieur ga ik denk ik in de wc zetten. Kan het daar ook lekker chique ruiken!

Met dank aan mijn schoonvader, de Postcodeloterij en Rituals.

N.B. Vieze geurtjes in huis kun je verhelpen met baking soda!


7 responses to “Rituals: geurtjes voor in je huis

  1. Rituals is allang niet meer alleen voor vrouwen. Langzaam wordt het assortiment voor mannen ook groter.
    Ik gebruik de shampoo, body lotion en douchegel van Rituals. En daarnaast ook de flesjes met geurstokjes, vooral voor op de badkamer / toilet.

    Ik vind Rituals fantastisch. Hoogwaardige producten die niet op dieren worden getest (de belangrijkste reden waarom ik het koop).

  2. Leuk, ik hou wel van zulke dingen 😀
    Die Chinese muntjes zijn trouwens geluksmuntjes, volgens het geloof “stop één van die muntjes in je portemonnee en hij raakt nooit meer leeg”
    Geniet van de lekkere geur.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.