Reacties

Rabarber recept: het lelijke zusje van Appelmoes? — 14 reacties

 1. Oké, eerlijk? Mijn moeder at vroeger ook af en toe rabarber, maar iets stond me tegen en ik heb het dus nooit durven proeven. En nog steeds zit het idee in mijn hoofd dat ik het vies vind;).

 2. Ik weet niet hoeveel van die rabarber stengels ik rauw naar binnen heb gewerkt. Ik vond het heerlijk en mijn opa had voor mij een aparte struik staan...

 3. Een paar klein gesneden aardbeien erbij, een uitgeperste mandarijn en inderdaad binden met custard. Zelfs de kleinkinderen van 4 en 2 jaar oud vinden het heerlijk.

 4. Jaaa rabarber!
  Lust ik nu heel graag, maar vroegah niet zo gek op. Ik had een buurmeisje die het aanprees om rauw te eten uit de tuin. O jee, dat viel mij vies tegen.
  Mijn moeder maak(te) het ook als bijgerecht.
  Maar nu vind ik rabarber heerlijk. Hier ook als bijgerecht, in plaats van appelmoes.
  Heb mooie rabarber in de tuin staan.
  Alleen.....de slakken vinden rabarber ook heerlijk :-(

  Het filmpje met het liedje, die is geweldig!

 5. Mijn man lust heel graag rabarber, maar ik ben er nooit zo dol op geweest. Er moet zoveel suiker in om het niet te zuur te laten smaken. Ik heb wel een keer erg lekkere rabarbertaart gegeten. Bij de warme maaltijd lust ik nog altijd graag een beetje appelmoes en tegenwoordig kies ik dan de variant zonder toegevoegde suiker.

  groetjes, Alice K.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder