Reacties

New Amsterdam op Netflix: waarom zo populair?! — 11 reacties

 1. Wat jij zegt en vertelt over New Amsterdam, heb ik dus met Anatomy, griezel, gruwel, vreselijke serie! Kromme tenen... echt te erg!

  Doe mij maar lekker New Amsterdam.

  Ultieme ziekenhuisserie ever? ER.

  X

 2. Ik vond het lekker wegkijken, maar was dat eigenwijze gedoe op een gegeven moment wel zat. Vooral over zn eigen 'ziekzijn'. Ik zou het wel goed vinden als er íetsje meer klóppende medische handelingen te zien zijn, vooral als het voor de hand ligt. Een arts die iemand thuis op bed reanimeert, of op een niet-plat-ziekenhuisbed... dat vind ik dan slordig.

  Maar goed, het keek lekker weg dus. Ik had wel een zwak voor die lieve Iggy :)

 3. Man en ik keken 'm samen. Het kijkt makkelijk weg, korte verhaallijnen met wat rode draadjes erdoorheen. Vooral feelgood, met wat drama. Ik heb me wel wat geërgerd aan de medische fouten die eenvoudig hadden kunnen worden opgelost: reanimatie op een bed thuis, reanimatie op een niet-plat-bed... Dat is geen rocket science, zeg maar.

  Al met al, gewoon prima serie, geen hoogstandje. Ik had wel een zwak voor lieve Iggy :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder