Reacties

Moederschap in Grey's Anatomy: mijn favoriete scène — 10 reacties

 1. Die scène is inderdaad grappig. En ik kan me wel iets voorstellen bij wat je schrijft over het (niet) missen van de kinderen als het goed met ze gaat. Mijn eigen moeder kan ook prima loslaten als ze weet dat het goed met ons gaat. Totdat één van ons ziek wordt. Dan zou ze ons het liefst weer thuis in een bed stoppen en de hele dag verzorgen;).

 2. Ik ben dol op deze serie! Moet zeggen dat ik me deze serie niet herinner, maar vind het wel mooi. En het is waar, als ouder heb je ook een een leven en op een gegeven moment, als je kinderen ouder worden, laat je ze steeds meer los, niet dat je ze niet mist als ze er niet zijn, maar gewoon op een andere manier. tenslotte hebben zij ook hun eigen leven.

 3. Hoi NIcole,

  haha... wat een schitterende scene...
  Ik zelf had overigens best wel een "empty nest syndroom", maar toen Roosje na een paar maanden weer een paar maanden thuis kwam wonen was dat (natuurlijk) meteen over.
  Maar ik snapte ook, dat het goed is dat vogeltjes het nest uit gemieterd moeten worden... Haha! Ik was meteen genezen...

  groetjes van Marlou

  .

  • Ik ben wel benieuwd of ik alsnog last krijg van empty syndroom als de laatste echt vertrekt. Nu had ik er natuurlijk nog steeds wel wat 'over' ; )

 4. whahaha ja leuk, moeders hebben een leven,
  ik heb me niet weg hoeven vechten, als jongste meisje van 10 heeft de rest dat al gedaan voor me,
  leuk hoor, ik heb geen kinderen... en kan er niks zinnigs over zeggen, als dat je als ouder j e kind vrij moet laten... een ex van me is inmiddels 58 en zit nóg onder de duim van pap en mam..."zielig"

 5. Leuk scene. Ik merk dat sommige van mijn jongere zussen mijn moeder gaan 'bemoederen'. Alsof ze geen eigen leven heeft.

  Mooi als je kinderen stabiel in het leven staan dat je weet dat ze het leven buiten het nest aankunnen. Hun vleugels zijn sterk genoeg. En dat is waar je het voor doet.

 6. Leuke serie. Ik keek er vroeger ook wel naar. Ik vind het moederschap op elke leeftijd leuk. Nu mijn dochter ‘groot’ is, vind ik dat ook weer heel leuk. Hoewel het vroeger wel lekker overzichtelijk was. Lag ze ‘s avonds gewoon in haar ledikantje. Nu reist ze de hele wereld rond.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder