Reacties

Tegenliggers op smalle wegen — 16 reacties

  1. Helaas gaat niet altijd iedereen netjes voor een tegenligger aan de kant. Hier is dat tenminste nogal eens het geval. Of je wordt heel dicht ingehaald als je op de fiets bent omdat een automobilist niet de berm in wil. Levensgevaarlijk vind ik dat.

  2. Brede wegen lokken vaak snel rijden uit en dat is weer niet veilig voor fietsers en mensen die er wonen.

    Love as Always
    Dimario

  3. Hier in en rond het dorp zijn er ook een heleboel van dat soort wegen. En inderdaad, ik stoor me er al lang niet meer aan. Gewoon even wachten en vriendelijk zwaaien. Oké, en als ik heel erg haast heb, dwing ik de ander tot wachten. Dat kan prima, namelijk.

  4. Ik heb helemaal niks met grote wegen, de snelweg proberen we te mijden als het kan. Simpelweg omdat het op dat soort wegen rustiger is en ik meer kans heb om ergens foto's van te kunnen maken. De gedachte iemand iets te gunnen is leuk, maar ik zie liever dat fietsers achter elkaar blijven en ook de automobilisten zich aan de verkeersregels houden.

  5. Ik vond het altijd heel grappig dat mijn Amsterdamse verkering zonder problemen over de ring van Amsterdam sjeesde maar altijd een tikkie zenuwachtig werd van smalle wegen in de polder. Ik draai inmiddels voor allebei mijn hand niet meer om en ik moet nog steeds glimlachen om truckers die hun achterlichtjes laten knipperen als je ze de ruimte geeft om in te voegen,

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder