Reacties

Netflix series waarbij ik ben afgehaakt — 80 reacties

 1. Ik kijk ook veel samen met mijn vriend. Ik ben zelf ook gestart met die supervrolijke Kimmy. Ik vond haar zo verschrikkelijk irritant, dat ik ook gestopt ben met kijken. The walking dead ben ik echt verslaafd aan geraakt! :)

 2. Hier worden ook veel series gekeken thuis. Mijn All Time favorieten zijn The Good Wife en Game of Thrones. Maar Orange is the New Black kijk ik ook. Bij Suits zijn wij ook bij seizoen 3 ergens afgehaakt. The walking dead is bij ons ook niet succesvol geweest.

  • Game of Thrones ben ik net op afgehaakt toen die mooie prijs gewoonweg van achteren in zijn hoofd werd gestoken met een dolk. Je zag de dolk er gewoon door zijn neus weer uitkomen.

   Toen was ik het zat met die nare serie vol dood en verderf.

 3. Mijn vriend en ik kijken weinig samen. Vooral omdat hij onregelmatig werkt en voordat we dan weer een moment samen hebben met voldoende tijd om een serie te kijken, gaat er weer wat tijd voorbij. Dan zouden we echt heel lang bezig zijn met een seizoen. Suits heb ik ontdekt en zijn we daarna wel samen gaan kijken.

 4. Hoewel ik me de voorbije maanden vaker heb voorgenomen om ook Netflix te nemen (o.a. door jou!), ga ik nu toch twijfelen als ik dit lijstje hierboven zie. Dan denk ik: Straks kan ik misschien niet ophouden met series kijken. Ik kan me voorstellen dat het best verslavend is...

  • Het draait allemaal om de zelfbeheersing Sunny Mama ; )

   Ik kijk elke week 1 aflevering van een serie die ik mooi vind, op een vaste dag.

 5. Wij hebben geen Netflix, ik zou het eigenlijk wel willen, maar mijn vriend vind het niet nodig. Ik kijk al vanaf het eerste seizoen The Walking Dead op Fox.

  Ik heb nog nooit 1 aflevering gemist!

 6. Call the midwife, ik heb een paar afleveringen opgenomen van tv. Het langzame jaren zestig leven geeft mij rust...ik heb het graag opstaan terwijl ik wat anders doe, bv strijken, dweilen, mail bijwerken. Is het saai, mjah, ik vind de tv van nu vaak te druk en onrustig en daarom slaat dit zo goed aan bij mij denk ik. Misschien ben ik zelf wel saai!

  Groet,Greet

  • Ik vind het mooi dat Call the Midwife je een rustig gevoel geeft Greet. Daar kan ik me zeker wel wat bij voorstellen. Bovendien is de sfeer er erg mooi.

   Voor mij was dat helaas niet genoeg om te blijven kijken.

 7. Hier ook wat series waar we bij af zijn gehaakt. Zoals Narcos, wel aan begonnen, maar niet meer verder gekeken na een paar afleveringen. Suits zijn we ook niet helemaal bij, maar willen we nog wel gaan kijken.
  We kijken meestal samen, dus moeten we ook iets vinden dat we samen willen kijken. Dat is soms lastig, maar lukt meestal wel. Nu zijn we bezig met het tweede seizoen van Peaky Blinders.
  Orange is the New Black is eigenlijk de enige serie die ik alleen kijk. Ik verheug me op het nieuwe seizoen!

 8. Walking Dead vind ik een geweldige serie, wij moeten nog beginnen aan seizoen 6. Alle andere series die je noemt ben ik nooit aan gebegonnen, Orange is the new black heb ik een keer op tv gezien maar vond er niks aan.

 9. Ik kijk bijna alleen series die ik aangeraden krijg van mensen met dezelfde interesse dus heb tot nu toe homeland, house of cards, orange is the new black, orphan black, game of thrones, the killing en nog een paar helemaal afgekeken. enige serie waarbij ik ben afgehaakt halverwege 1e seizoen is the americans.

  • Vorige week begon ik aan het vierde seizoen van Orphan Black. Maar doordat er een boel tijd tussen zat was ik bijna alles vergeten, en snapte ik er niks meer van. Ik ben afgehaakt.

   Homeland vond ik leuk totdat ze Brody lieten ophangen!

 10. Wat grappig bij Revenge onlangs dat ik graag kijk. Ik haalde het einde van de eerste aflevering ook niet, maar ik volgde het toen op Net 5. Ik heb geen Netflix. Suits die vind ik wel leuk, maar geen tijd om te kijken.

 11. Hebben zelf geen netflix, maar mogen gebruik maken van abbo van schoonzusje. Kujken niet zo vaak, omdat we buiten netflix al een aantal series volgen (o.a. Ncis, hawaii5o)
  Op netflix kijken we wel naar Orange is the new black.

  Laatste week wel wat vaker aanstaan voor dl, die vraagt om bambam of bumba, maar die heb ik nu wel genoeg gehoord, dus die zet ik liever niet aan. Pieter konijn is ook een succes

 12. Wij hebben geen Netflix. Maar op dit moment kijken we samen Castle. En daar zijn we fan van. Komt natuurlijk door Nathan Fillion (Mal Reynolds uit Firefly).
  Overigens is het vandaag 50 jaar Star Trek. Ik dacht, misschien dat je Star Trek nog eens een kans wil geven :)
  Ik ben zelf afgehaakt bij Once upon a time, en Heroes. Verder begin ik denk ik niet zo vaak aan series die me niks lijken.
  Lost! Bij Lost hebben we heel bewust de laatste serie niet gekeken. Het was goed zoals het was.

  • Bedankt voor de tip over Star Trek. Ik ga het aan mijn man zeggen. Ik vond zelf alleen de reeks met Picard te doen.

   Van Lost zou ik inderdaad niet het laatste seizoen kijken. Wat een snert einde zeg.

 13. Door jouw blog en reacties van anderen ben ik Call the midwife toch gaan zien en vind het heerlijk. Er gebeurt inderdaad niet veel in, maar na een drukke dag is het heerlijk om bij deze serie bij te komen van de hectiek.
  Samen met man proberen we House of Cards te kijken maar zijn nog steeds maar bij seizoen 1 of begin 2. Zolang is het geleden dat we samen hebben gekeken:-)
  Hij wilde ook nog een andere serie met mij kijken, maar hij had de eerste twee al gezien en dus die moest ik eerst even kijken. Weet niet eens welke serie het was. Een paar maanden geleden nieuw er op gezet maar helemaal niks voor mij dus ben afgehaakt. De afgehaakte series heb ik niet eens onthouden dus die kan ik je ook niet vertellen.
  Maar Downtown Abbey heb ik nog steeds niks mee, mijn schoonmoeder vind het ook een prachtige serie maar dat is de enige serie die ik dan weet waar ik bij afgehaakt ben na 3 afleveringen.
  IK vind Netflix echt een uitkomst en zal het dan ook niet willen missen, ook voor de kinderen ideaal.

  • Mooi dat ook jij Call the midwife als rustgevend ervaart Janneke. Greet noemde dit ook al. Ik zou er bijna toch nog weer eens van gaan kijken!

 14. Wij hebben ook geen netflix.
  Maar ik vind The Walking Dead ook fantastisch. Het is mijn favoriete serie samen met Grimm, Vikings, Black Sails en natuurlijk Games of thrones.

  Wat ik echt slecht vond was Z-Nation en aan A modern Family vind ik ook niets.

  • Mijn oudste zoon is dol op Grimm! Zelf ben ik niet verder gekomen dan 4 afleveringen. Ik vond het zo saai.

   Modern Family kan leuk zijn, maar ze maken het steeds raarder, en dat vind ik erg jammer.

 15. Oh herkenbaar... hier ook soms begonnen na alle positieve reacties, maar afgehaakt.
  Ook series die ik wel verder ben gaan kijken zonder vriend idd.

  En vaak heb ik ook gewoon geen tijd om de series allemaal te kijken. Snap niet hoe moeder met jonge kinderen dit doen, haha...

  • Ik haakte af toen dat meisje met die lange bruine haren één van de hoofdpersonen ging bedriegen. Ik weet de namen niet meer, maar dat vond ik zo stom van haar dat ik niet meer wilde kijken.

 16. Walking dead, Narcos, Marseille, Sons of Anarchy geweldig! Mijn vriendinnen verklaren mij voor "rare" omdat ik dit kijk. Ben afgehaakt bij Orange is the New Black & Suits...lukt mij gewoon niet om dit soort series te volgen...
  Vanavond begin ik (we) met Gomorra! Ben benieuwd!

 17. Wij zijn ook pas bij de tweede keer proberen verslaafd geraakt aan Walking Dead. Suits hebben we ook maar twee seizoenen gezien, toen kenden wij het 'kunstje' inderdaad ook!

 18. Wij hebben geen Netflix, maar ik mocht de code van mijn neefje. Dus vol enthousiasme Netflix erop gezet, wij hadden ook al zo lang geen goede film o.i.d. gezien... maar omdat wij in Duitsland wonen heb je geen Nederlandse ondertiteling alleen Duits. Dan kijk ik liever zonder, maar mijn man liever met. Zo kan ik niet prettig naar een film kijken vond d'r niks aan. Nu kijken we nooit meer. Wel jammer

 19. De series, die wij ooit gevolgd hebben, waren Twin Peaks en the Singing Detective. Volgens mij was dat in de jaren zeventig van de vorige eeuw ???? Partner en ik kijken sowieso bar weinig tv en hebben dus ook geen Netflix

  • Het is ook best ingewikkeld Nicole. Ik zit het soms te kijken, en dan denk ik bij mezelf: 'Ik snap er eigenlijk niets van!' En toch blijf ik kijken samen met mijn man.

   Misschien wel omdat ik me dan heel intelligent voel ; )

 20. Bij Call the Midwife moest ik er eerst ook inkomen, maar ik heb alle afleveringen gezien en ik vond het een heel goede serie. Braking Bad heb ik twee keer gezien. Walking Dead tien minuten, ik kan niet tegen horror. Orange is the new Black ben ik afgehaakt. Teveel ellende en geweld. Outlander ben ik afgehaakt. Te saai en teveel gemartel. Nu kijken manlief en ik samen naar Reign. Vinden we steeds leuker worden :-)

 21. Heb geen netflix maar tot februari konden wij nog bij de lokale videotheek terecht. Suits hebben we tot en met het eerste seizoen gekeken. Maar verder nog niet. De overige series ken ik niet. Wel heb ik genoten van Call the Midwife, die serie heb ik zelf gekocht omdat ik ze zo fantastisch vind. Ik zit met smart te wachten op een vervolg, maar volgens mij is dat nog niet eens in de maak.
  Ik wens je alvast een heerlijk weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  • @mirjam, ik weet niet of je seizoen 4 al hebt gezien maar vanaf begin juni begint die op Netflix .

 22. Hier ook bingewatchers, haha! Wij zijn bij House of Cards twee keer afgehaakt... Mijn favo's zijn Breaking Bad, Prison Break en The Mentalist. OITNB trouwens ook! Wij wachten ook op het nieuwe seizoen :-D

 23. Oh wat grappig, Sense8 is de enige serie die ik wél afgekeken heb. De eerste aflevering was een drama, maar ik moest en zou die serie kijken. Toen ik de tweede aflevering had gehad was ik verslaafd en ik heb ik 'm in twee dagen uitgekeken. Dus, mocht je nog een poging willen wagen.... Zet door tot en met aflevering twee ;-)

 24. Walking dead pakte mij ook pas de 2e keer dat ik een poging deed
  die kimmie vind ik vreselijk, na een halve al mee gestopt..
  Revange ben ik ook afgehaakt,
  orange is the new black vind ik dan wel weer leuk...
  de rest nog niet geprobeerd

 25. Bij The Walking Dead, Unbreakable Kimmy Schmidt en Orange is the New Black ben ik ook afgehaakt. Vooral de laatste twee vond ik vreselijk. Nope, geen succesvolle series in mijn ogen...

  • Over oplichter en vervalser Neal Caffrey, die om uit de gevangenis te kunnen komen gaat samenwerken met de FBI. Het is ontzettend grappig om te zien hoe hij het af en toe toch niet kan laten om toch iets achter de rug van de FBI om te doen. Ik vond het een heerlijke serie om te kijken en kan hem iedereen aanraden.

 26. Wij keken altijs homeland. Zodra er een niwuwe aflevering was had ik hem al gedownload. Nu kan ik via mijn zusje op netflix wn kunnen we juist makkelijker homeland kijken, maar het laatste seizoen moeteb we nog steeds kijken. Volgens mij is er zelfs alweer een nieuw seizoen gestart. We zijn nu into de zweedse series en films.

 27. Sommige series kijken we trouw samen, maar een aantal kijkt hij alleen omdat ik ben afgehaakt (lees in slaap gevallen) of nooit ben aangekaart. Suits is daar een voorbeeld van. En als hij op wintersport gaat, ga ik een weekje binge-watchen zonder hem zoals naar Homeland en Orphan Black

 28. Wij hebben geen Netflix, wij zijn superouderwets en kijken naar series op DVD! Ik houd niet van series met veel geweld of horror. Liever heb ik een wat positieve boodschap en medemenselijkheid om naar te kijken. Ik heb de complete serie van James Herriot bv (jaren 80, speelt in de jaren 30 tot 50). Blijft leuk om naar te kijken. Ik heb ook alle boeken, waarop de serie gebaseerd is. Ik ben absoluut fan van Call the midwife en Downton Abbey. En van Cranford, Larkrise to Candleford en series en films naar boeken van Jane Austen en Dickens. Ik weet niet zeker of Netflix wel mijn favoriete series aanbiedt. Daarom houd ik nog steeds mijn DVD's in ere.
  Wel grappig om te zien dat jouw volgers heel verschillende voorkeuren hebben.

 29. Partner en ik hebben meestal zelfde smaak, we kijken trouw samen. (Behalve Narcos dan, daar ben ik afgehaakt)

  Suits, House of Cards, House, dat was het - ondanks lovende kritieken - allemaal toch niet voor ons, bleek na een aflevering of drie, vier.

  Maar soms moet je er even inkomen. Sense8, Breaking Bad.. pas na een paar afleveringen zit je er in en dan bevallen ze steeds beter en raak je verslaafd.

  Wat ik ook frustrerend vind is dat soms series gewoon niet verder worden gemaakt/uitgezonden bij gebrek aan belangstelling? Zit je er net lekker in, spanning ten top, komt er nooit meer een einde aan het verhaal..

 30. Orange is the New black ben ik ooit eens aan begonnen, maar bij aflevering een al gelijk afgehaakt. Een serie waar ik wel helemaal weg van ben, is Nashville. Jammer dat het stopt na seizoen vier ????

  • Netflix staat nu op twintig afleveringen, dus ik denk er nog twee of drie? Ik hoorde al wel dat ze met de serie de boer op gaan in de hoop dat een andere broadcasting Chanel het over gaat nemen, *fingers crossed*

  • Breaking news! Nashville heeft groen licht gekregen om door te gaan! Vanaf volgend seizoen wordt de serie uitgezonden via CMT en een dag later via Hula. Nu nog jopen dat Netflix er mee door gaat...????????

 31. Wij hebben ook Netflix en we maken er heel veel gebruik van . De kinderen voor het naar bed gaan een filmpje en wij daarna. We hebben al heel wat films gekeken.Vind wel jammer dat vaak NET wat je wil kijken weer net NIET op Netflix staat. Heel herkenbaar dat beginnen en ook weer afhaken. Al van heel veel mensen gehoord die echt helemaal gek zijn van die Walking Dead. Wij kijken eerder een film dan een serie of een of andere manier. Of we beginnen een paar afleveringen en dan gaan er weer weken overheen en ben je eruit en kun je weer opnieuw beginnen. Of twee drie serie,s door elkaar maar dat is niet echt succes. Ik heb vaker gehoord dat de Amerikaanse Netflix een veel groter aanbod heeft.

 32. Haha die mannen ook altijd ;). Ik ben bij Orange is the new black afgehaakt, vond het tweede seizoen echt 3x niks, Breaking bad vond ik vreselijk en verder komt er niet echt een serie bij me op. Liefs.x

  • Ik ging even kijken hoe mijn blog het in google doet en zie dat jij een week eerder toevallig een zelfde soort artikel hebt geplaatst!
   Bij Suits was ik na drie seizoenen ook afgehaakt. Na een jaar pakte ik het weer op en vond ik het weer hartstikke leuk!

 33. Wanneer kijk je dat dan? Wij hebben wel netflix maar ik kijk er geen series op. Die volg ik eigenlijk zowiezo niet. De namen die je noemt zeggen me dus ook niks.
  De dochters kijken weleens een film en manlief ook.

 34. In het begin was ik groot fan van Netflix, prachtig al die leuke series. Maar na een maand had ik het wel een beetje gezien. Het aanbod is veel van hetzelfde en na een tijdje gaat het gewoon echt vervelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder