Reacties

Wolky, we have a problem! — 38 reacties

 1. nicole,dat zijn mooie dandschoenen .
  Lijken op carantairs Spaanse flamenco dioen ze ij aan denken.
  En bij Wolky denk ik aan duurzaam,degelijk en kwaliteit.

  Daarbij komt ook Een goede pasvorm.

  En wie bewaard heeft wat .

  Je hebt iets mooi roods er bij oo de foto

  • Dank je Vita mientje. Ze zitten ook echt perfect. Ik kan er prima op dansen nu, zonder blaren te krijgen.

   De rok die ik aan heb is zo'n rode strokenrok. Die kocht ik ooit in de uitverkoop van het merk Benetton. Het is een heerlijke rok.

 2. mijn moeder heeft ook een paar...
  en ik begrijp dat als je eenmaal wolky´s gehad heb je er op terug blijft komen..

  Ik heb ook zo iets met een ander merk (iets met een kikker, merk is niet meer te lezen) lopen zo lekker, heb ze ook al jaren

  • Ik draag graag El Naturaliste. Dat is dus het merk met de groene kikker ???? Bovendien worden ze met respect voor het milieu geproduceerd!

  • Dat merk heb ik van de week nog ergens in de etalage gezien Thea! Een paar mooie sandalen. Ze lieten me bijna mijn Birkenstocks vergeten!

 3. Voor mij staan wolky's inderdaad gelijk aan " gemakschoenen" wel erg leuke.
  En ook jouw pumps zien er leuk uit, al zou ik er dus geen Wolkys uit halen????

 4. Toen ik reacties las dat mensen aan gaven dat Wolky echt niet kon naar de bruiloft had ik al z'n idee dat die reageerders een verkeerd beeld hadden. Ik heb ook diverse nette laarsjes van Wolky en die niet degelijk ofzo. Gewoon met iets spitse tenen.
  Uiteraard heeft Wolky ook comfortschoenen die er ook uit zien als comfortschoenen.

 5. Eigenlijk niets. Ik kende de naam van iets, maar kon het niet aan iets specifieks linken. Maar nu weet ik dat ze dus naast (blijkbaar) gezondheidsschoenen ook hippere schoenen hebben :)

 6. Ik heb zelf de Wolky slipper maar ben ervan op de hoogte dat ze ook erg leuke schoenen hebben.
  Ik ga nog steeds voor een bloemtjes schoentje.

  • De bloemetjes schoenen vind ik ook mooi, maar zou ik moeten bestellen. Hier in Doetinchem zie ik ze eigenlijk nergens inde winkel. En ik merk dat ik de zoektocht naar de juiste kleding en schoenen zat ben.

 7. Wat grappig, ik dacht ook gelijk aan comfortschoenen ;) Maar dat zijn die van jou niet hoor! Ik vind het erg mooie pumps en had nooit gedacht dat dit wolky's zouden zijn. Deze pumps kunnen zeker op een bruiloft! Mijn zusje droeg ook altijd het liefste Wolky's toen zij nog kapster was, zweerde er zelfs bij. Ik draag het liefste Ecco schoenen op mijn werk, behoort ook tot de comfortschoenen, maar ik vind ze zo lekker lopen ;)

 8. Hahaha, dachten mensen dat echt? Ik ken Walky eigenlijk niet, maar je schoenen zien er zeker niet uit als gezondheidssandalen. Ze zullen van goede kwaliteit zijn als ze er na 8 jaar nog zo uitzien!

 9. Goede kwaliteit schoenen maar in alle modellen best wel oubollig. Zeker niet alleen gezondheidssandalen idd, maar wel wat oubollig. Geen van hun modellen zal ik snel aandoen naar een feestje. Sorry, ook jouw dansschoenen niet.

 10. De Wolky's die ik 35 jaar geleden ooit had, waren stevige veterschoenen met een gezondheidslabel. De hielen waren lager dan de voorvoet. Een beetje het omgekeerde van schoenen met een lage hak dus. Echt lekker lopen deden ze niet, maar ze waren wel héél plat!

  • Ik haat panty's en kousen. Ik ga lekker met blote benen. Ik vind dat ik al genoeg concessies heb gedaan voor de bruiloft : )

   Hoewel ik wel besef dat een panty net wat gekleder is.

 11. Precies deze schoenen, maar dan in het rood, droeg ik 7 jaar geleden op mijn eigen bruiloft onder mijn rode trouwjurk!
  Jantine

 12. Comfortabele schoenen zijn erg belangrijk.
  De pumps die ik draag hebben bijna altijd minstens een hak van 8 cm. Gelukkig kan ik daarmee goed uit de voeten. ;-)

 13. Ik moet bekennen dat ik nog nooit iets heb gehoord van wolky. Ze zien er wel leuk en comfortabel uit. Dat laatste is zeker belangrijk als je wilt dansen op het feest.

  • Er wordt helaas alleen disco en los gedanst op het feest van mijn zus. En daar kan ik dus echt niks van helaas. Dus voor het dansen hoef ik ze niet aan te doen tot mijn spoijt.

 14. Wolky's toch over het algemeen een wat 'lompere' schoen, al draag ik ze erg graag! Heb zelf nu een gymp van wolky waar mijn zooltjes perfect in passen!

  Je schoenen zijn erg leuk! Recent niet meer zoiets gezien van Wolky!

 15. Zelf heb ik een paar muiltjes van Wolky. Ik geloof dat ik die inmiddels ook al langer dan 10 jaar heb. Ik vind dat schoenen comfortabel moeten zitten en die schoenen lopen echt heerlijk!

 16. Haha, ik denk bij Wolky aan wandelschoenen, maar dat komt omdat ik ze eigenlijk alleen ken van een kortingsbon die ik eens gehad heb voor... wandelschoenen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder