Nee hè! Als je nieuwe vliegenkap te klein is

IMG 20190531 095553

Toegegeven, ik hád gezien dat de nieuwe vliegenkap die ik kocht niet zo groot was.

Dat vond ik juist een voordeel: zo nam hij niet zoveel plek in als ik hem niet nodig had. Maar vanochtend toen ik hem gebruikte, bleek hij aan alle kanten té klein. Zo klein, dat hij werkelijk niet deugt als vliegenkap.

De vliegen kropen er namelijk gewoon onderdoor : (

Vliegenkap te klein: wat heb je nou geleerd?!

Hij is dus hoogstens geschikt om een klein bord eten te beschermen tegen vliegen. Maar voor het doel waarvoor ik hem kocht, deugt hij voor geen meter. Zelfs het lepeltje in de suiker pot is te lang, om over het melkflesje nog maar te zwijgen.

Dus voor mensen die nog een vliegenkap willen kopen: let er op dat hij breed én hoog genoeg is voor alles wat je eronder wilt zeggen.

Die van mij faalt in alle opzichten.

Similar Posts

20 Comments

 1. Een eenvoudige oplossing .Haal die lepel uit die mok en doe de koffiemelk in een mini kannetje .je kunt dat toch inschatten wat er onder past als je zo’n vliegenkap koopt denk ik dan .Ik gebruik die dingen nooit trouwens .We nemen onze koffie mee naar buiten en ook ons bordje eten ,geen probleem dus hier !

  1. Dat kun je inderdaad inschatten Elisabeth, maar ik heb het duidelijk verkeerd ingeschat ; )
   Hebben jullie geen vliegen en dergelijke? Hier is een beschermende voedselkap echt wel nodig helaas.

 2. Ah, dat zijn van die baalmomentjes. Ik zou inderdaad ook graag voor zo klein mogelijk gaan, vanwege de ruimte die het ding inneemt, maar zo heb je er toch niks aan.

 3. Een flesje met een dop, hoef je toch niet af te dekken? Als ik dat ding bekijk denk ik dat je met de keukenzeef of een vergiet ook een eind komt.

  1. Ja die heb ik ook, van die uitvouwbare, van een soort sterk gaas, super handig en neemt weinig ruimte in.Heb ze al 20 jaar denk ik.

 4. Ik heb zo’n opvouwbare. Die neemt helemaal weinig ruimte in.
  Groot genoeg voor euh.. waar ik ’em voor nodig heb. Ik weet alleen niet meer waar-ie vandaan komt. De vorige dan. De huidige komt uit het huis van Mam. Maar waar zij dat ding vandaan heeft..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.