Reacties

Mooie, nieuwe groen fluwelen rok! — 24 reacties

 1. Grappig, ik vind de rok heel mooi, staat je goed. Prachtige kleur ook. Het gekke is dat ik zo'n rok zelf nooit zou kopen, denk dat ie mij ook niet zou staan.

  Ik zag vandaag een krantje van Your Look for Less en ik dacht aan jou toen ik daar rokken in zag staan.

 2. De kleur vind ik mooi en zo op een afstandje is het een mooie, soepele rok, maar zelf zou ik nooit een rok met plooitjes kopen!
  Ooit heb ik me op advies van iemand anders laten verleiden om een rok met zoveel plooitjes te kopen en volgens mij heb ik die rok maar 1x gedragen, want ik voelde me er doodongelukkig in, alsof ik heel dik was, wat ik toch echt niet was.
  Zou de rok zonder plooitjes zijn, zou ik er ook voor gevallen zijn, want de kleur is echt super!
  Ik heb een zelfgebreide trui in die kleur ;)

  Groetjes Lily

  • Hij is inderdaad heel soepel Lily. En ik snap wat je bedoelt over het dikmakende effect van plooien. Zelf draag ik daarom ook nooit plooien. Maar deze rok maakt gelukkig niet dik.

 3. Oh ja: helemaal mijn ding. De kleur, de elastieke tailleband. Hij staat je prachtig. Wat een toevalligheid. Want gisteren kocht ik ook bij Bristol een rokje in de aanbieding! Grijs en met elastiek!! ????

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>