Reacties

Van Moleskine naar Webster Pages — 12 reacties

  1. Ik ga na vele jaren digitaal weer terug naar een organizer (Kalpa). Zal wel even wennen zijn, maar ik wil een stapje terug qua smartphone-gebruik. Ook hou ik gewoon van schrijven en kan ik in de organizer weer al mn lijstjes en adressen bijhouden. Mocht mn telefoon eens crashen heb ik lig een ouderwetsche backup :)

    Ik had vroeger jarenlang een Kalpa leren organiser. Helaas is ie in mn verhuizing waarschijnlijk verloren gegaan. Gelukkig was dezelfde nog steeds te koop. Een aardige investering, maar ik kijk ernaar uit m in gebruik te nemen.

  2. Die Websters pages agenda klinkt wel heel erg leuk zeg!

    Ik heb een klein, heel goedkoop agendaatje. Die is om 'onderweg' afspraken op te kunnen schrijven en informatie bij te hebben. Verder schrijf ik alles op de kalender.

  3. Ik heb een kleine simpele agenda die ik door het formaaat overal mee naar toe kan nemen. De rest, zoals notities en todo lists, doe ik op mijn smartphone. Misschien stap ik in 2018 wel over op de agenda functie van mijn smartphone, want die heb ik sowieso altijd bij me.

  4. Ik gebruik zowel mijn agenda in mijn telefoon die ik heb gekoppeld met mijn man zo kunnen we elkaars en gezamenlijke afspraken zien. Maar ik heb ook een simpele Hema agenda liggen op het dressoir. Voor notities gebruik ik ook mijn telefoon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>