Van Moleskine naar Webster Pages

webster's pages

Na drie jaar Molesines (Extra Large) maak ik toch de overstap naar de Webster Pages agenda.

Ik ben dol op mijn Moleskine agenda's. Maar het grote nadeel blijft toch dat je er niets aan kunt toevoegen. En dat kan bij de Webster Pages agenda wél.

N.B. Inmiddels heb ik ontdekt dat je met washi tape prima notitieblaadjes kunt toevoegen aan een Moleskine. Je kunt deze tape ook vinden onder de naam masking tape trouwens.

Mijn Moleskine en...

Naast mijn Moleskine agenda gebruikte ik daarnaast:

 • Aparte Extra Large Moleskine voor persoonlijke notities
 • Notitieblok om blog opdrachten in te noteren
 • Kleine Moleskine voor notities en blogideeën onderweg. Die zit standaard in mijn tasje.

Met de Webster's Pages agenda heb ik verder alleen de kleine Moleskine nog nodig. Alle overige dingen schrijf ik voortaan in mijn Webster's Pages agenda. Dat vind ik toch overzichtelijker en makkelijker.

Ik moet nog wel even wennen

Het enige waaraan ik nog een beetje moet wennen is dat ik wat minder schrijfruimte heb. De blaadjes van de Webster's Pages agenda zijn iets kleiner.

Maar dat nadeel weegt niet op tegen het grote voordeel dat ik er echt alles wat ik maar wil in kan doen!

Heb jij al een agenda voor 2017? En zo ja, welke?

Vergelijkbare berichten

12 reacties

 1. Ik ga na vele jaren digitaal weer terug naar een organizer (Kalpa). Zal wel even wennen zijn, maar ik wil een stapje terug qua smartphone-gebruik. Ook hou ik gewoon van schrijven en kan ik in de organizer weer al mn lijstjes en adressen bijhouden. Mocht mn telefoon eens crashen heb ik lig een ouderwetsche backup :)

  Ik had vroeger jarenlang een Kalpa leren organiser. Helaas is ie in mn verhuizing waarschijnlijk verloren gegaan. Gelukkig was dezelfde nog steeds te koop. Een aardige investering, maar ik kijk ernaar uit m in gebruik te nemen.

 2. Die Websters pages agenda klinkt wel heel erg leuk zeg!

  Ik heb een klein, heel goedkoop agendaatje. Die is om 'onderweg' afspraken op te kunnen schrijven en informatie bij te hebben. Verder schrijf ik alles op de kalender.

 3. Ik heb een kleine simpele agenda die ik door het formaaat overal mee naar toe kan nemen. De rest, zoals notities en todo lists, doe ik op mijn smartphone. Misschien stap ik in 2018 wel over op de agenda functie van mijn smartphone, want die heb ik sowieso altijd bij me.

 4. Ik gebruik zowel mijn agenda in mijn telefoon die ik heb gekoppeld met mijn man zo kunnen we elkaars en gezamenlijke afspraken zien. Maar ik heb ook een simpele Hema agenda liggen op het dressoir. Voor notities gebruik ik ook mijn telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.