Nieuwjaarsduik uit blik + Huisvlijt Linkparty week 50

Huisvlijt linkparty

Alweer week 50 van 2021!

Het eind van 2021 komt nu echt in zicht.

Belangrijke gebeurtenissen in de afgelopen week waren onder andere de verjaardag van prinses Amalia, het schandaal rondom Marco Borsato en natuurlijk de nieuwe serie van Sex and the city ; )

Nieuwjaarsduik gaat niet door, maar je krijgt wel een blik ijskoud zeewater!

Het grappigste nieuws vond ik rondom de Nieuwjaarsduik die weer niet kan doorgaan. Om de teleurstelling te verzachten stuurt de organisatie blikken met zeewater naar de deelnemers. Zij kunnen dan thuis een blik ijskoud zeewater over zichzelf gooien. Dat doet iedereen dan klokslag 12 uur op 1 januari!

Prachtig staaltje optimisme in blik!

Ik vind het kostelijk bedacht, en het is zo'n succes dat alle blikken ook al uitverkocht zijn! Dit is de mensheid op haar best. Een teleurstelling verwerken, een goed alternatief zoeken en dat voor 100% omarmen!

Week 50 voor mij persoonlijk

Voor mij persoonlijk was het de week waarin ik meedeed aan het Bevolkingsonderzoek naar borstkanker. Op maandag ging ik met mijn jongste zoon koffie drinken bij Bakker Bart, en op woensdag ging ik uit met mijn jongste dochter.

Zaterdag, 11 december was de trouwdag van mijn ouders. Dat was wel even een raar idee, omdat mijn vader er niet meer is. Ik ben gezellig met mijn moeder naar het Pannenkoekenhuis in Westendorp gewandeld, en daar hebben we koffie gedronken.

Het was een drukke week, en daarom heb ik een groot kruis gezet in week 50.

Screenshot 2021 12 11 at 12.42.26

Geen afspraken de komende week. Ik ga gewoon lekker aan het werk. De afspraken die erin staan, zijn blog dingen. Die 'tellen' niet ; )

De populairste blogpost van vorige week

De meeste kliks deze week kreeg de post 20 kostuumdrama's die ik fantastisch vind van het blog Liefs Patries.

liefs patries

 • Op nummer 2 staat de post: De poes die zich vergiste van Catherinetine.
 • Op nummer 3 staat de post Planning  helpt bij HSP van Inge beleeft.

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 50 van 2021

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterWat vind jij van de nieuwjaarsduik in blik?

Similar Posts

12 Comments

 1. dat blik op zich met dit etiket vind ik wel goed gevonden, ze doen het zo veel tegenwoordig met teksten, waarom niet met deze tekst...
  .Een @->- voor jou.

 2. Heel leuk blik maar dan kan je net zo goed zelf even een koude douche gaan nemen. En weetje er bij is dat ik de natuurwebsite nu alleen beheert en gaat doen, maar kan helaas URL niet veranderen. Alle andere zijn weg nu. Wel leuk dat ik ook de de 2e plaats had voor mijn grappig en waargebeurd verhaaltje. Zet dus gewoon dan De mens en Natuur erbij want zo heet de website.

 3. Ik vind het echt ontzettend stom, van dat blik met zeewater. Neem een koude douche of ga je zo gewenste duik nemen op een eenzaam stukje strand zonder publiek

 4. Ik vind het grappig bedacht, dat blik zeewater. Je moet er maar op komen. Zelf lokt het mij niet aan om een duik te nemen op nieuwjaarsdag en ik ga ook geen koud water over mezelf heen gooien. Ik kijk op nieuwjaarsdag graag naar het nieuwjaarsconcert.

 5. Ik heb al een tijdje het idee dat men aan het ontsporen is, maar dit is wel een bewijs dat het gaande is.
  Zeewater in blik, je moet het maar verzinnen, dan verdien je nog wat, maar het ook gaan gebruiken. Hans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.