Reacties

Mijn nieuwe puzzel: Teddyberen en driewielers ! — 10 reacties

  1. Heel veel puzzelplezier gewenst. Ooit maakte ik een puzzel met als thema een op hout geschilderd tafereel van het Masai Mara National Reserve in Kenya. Het heeft jaren (op een houtplaat gekleefd) mijn woonkamer gesierd.

  2. Ik heb het puzzelen sinds vorig jaar weer ontdekt. Mijn moeder doet het al jaren, dus daar een puzzel weggehaald. Ik nam een 1.000 stukjes puzzel mee en die had ik in 3 weken af, waarvan ik 2 weken vakantie had. Dus dat ging vlot. Mijn moeder maakt alleen maar 1.000 stukjes puzzel maar toevallig had ze een puzzel van 500 XL gekregen dus die ook maar even gemaakt. Hoewel ik de puzzel prachtig vond, mooi bloemstuk, vond ik de puzzel veel te makkelijk. In 1,5 week was hij klaar zonder vakantie. In oktober ben ik ook met een puzzel begonnen maar geen vakantie dus die was pas na 6,7 weken klaar. En ik denk dat er een dezer dagen weer een puzzel gemaakt gaat worden, ik heb weer een paar mooie mee gekregen. En bijna kerstvakantie, dan moet het vast lukken om 2 te kunnen maken als ik vandaag of morgen begin.
    Op de site van het K.ruidvat zag ik ook mooie nostalgische platen, 500 stukjes. Misschien zit er iets voor je bij, zijn ook niet zo duur.

    • Bij Kruidvat heb ik ooit ook een mooie Anton Pieck puzzel gekocht inderdaad. Vijfhonderd stukjes maar die was veel te moeilijk voor mij... Hij is nooit afgekomen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>