Mijn nieuwe puzzel: Teddyberen en driewielers !

nieuwe puzzel

Ik houd van nostalgische puzzels, die gezelligheid uitstralen. Daardoor kom ik meestal uit bij puzzels van Gibson. Mijn laatste Gibson puzzel was van een boekhandel waar je ook koffie kon drinken.

Elke keer als ik er aan puzzelde, voelde het alsof ik in een boekwinkel rondliep. Heerlijk!

Wel wordt mijn keuze enigszins beperkt omdat ik alleen maar XL puzzels kan. Liever nog XXL, maar dan is er eigenlijk amper keuze.

Gibson puzzel: Teddy bears and tricycles

Mijn nieuwe XL Gibson puzzel heet Teddy bears and tricycles, maar die titel snap ik niet zo goed.

Ik vind het meer een mooie puzzel van een gezellige speelgoedwinkel.

Maar het komende half jaar heb ik dus weer wat te puzzelen ; )

Hoe kies jij jouw puzzels? Waar let je op? Het aantal stukjes? Het plaatje?

Similar Posts

9 Comments

  1. Heel veel puzzelplezier gewenst. Ooit maakte ik een puzzel met als thema een op hout geschilderd tafereel van het Masai Mara National Reserve in Kenya. Het heeft jaren (op een houtplaat gekleefd) mijn woonkamer gesierd.

  2. Ik kies mijn puzzels op het aantal kleuren en het aantal stukjes (meestal 1000). En hoop dan dat geen van de katten er met een stukje vandoor gaat…

  3. Ik heb het puzzelen sinds vorig jaar weer ontdekt. Mijn moeder doet het al jaren, dus daar een puzzel weggehaald. Ik nam een 1.000 stukjes puzzel mee en die had ik in 3 weken af, waarvan ik 2 weken vakantie had. Dus dat ging vlot. Mijn moeder maakt alleen maar 1.000 stukjes puzzel maar toevallig had ze een puzzel van 500 XL gekregen dus die ook maar even gemaakt. Hoewel ik de puzzel prachtig vond, mooi bloemstuk, vond ik de puzzel veel te makkelijk. In 1,5 week was hij klaar zonder vakantie. In oktober ben ik ook met een puzzel begonnen maar geen vakantie dus die was pas na 6,7 weken klaar. En ik denk dat er een dezer dagen weer een puzzel gemaakt gaat worden, ik heb weer een paar mooie mee gekregen. En bijna kerstvakantie, dan moet het vast lukken om 2 te kunnen maken als ik vandaag of morgen begin.
    Op de site van het K.ruidvat zag ik ook mooie nostalgische platen, 500 stukjes. Misschien zit er iets voor je bij, zijn ook niet zo duur.

  4. Zeker een gezellige puzzel dit. Veel plezier! Ik kies mijn puzzels op prijs. Oké, en ook een beetje op hoe moeilijk het is. Ik hoef geen egale achtergrond o.i.d.;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.