Reacties

Gibson puzzel storytime af! — 16 reacties

  1. Wat is ie leuk! En ik vind het heel logisch hoor, om van mei tot december over een puzzel te doen. Ik heb zelfs ooit meer dan een jaar over een puzzel gedaan, dus...;)

  2. Ik heb het wel eens bijgehouden. 1000 stukjes circa 12 uur en 500 in 5 uur. Hangt wel erg af van de puzzel. Helder blauwe luchten vind ik een stuk makkelijker dan herfstbladeren. Ben gek op oude landschap schilderijen.

    Tegenwoordig doe ik het vooral online. Dat ding houdt de tijd bij. Circa 25 minuten voor 200 goedgedraaide stukjes. Op standje gedraaid duurt het flink langer. Voor meer stukjes is de resolutie van m'n scherm te laag. Ik wil eigenlijk niet dat het een race tegen de klok wordt aangezien ik het als tijdverdrijf zie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>