Gibson puzzel storytime af!

gibson puzzel

Mijn Gibson Puzzel Storytime is af!

Ik kocht deze puzzel in mei, en in december had ik hem af. Tsja, een snelle puzzelaar ben ik niet.

Puzzelen alsof je in een mooie boekwinkel bent

Maar elke keer als ik er mee bezig was voelde ik me alsof ik zelf in een mooie boekhandel was.

Ik kon er zelfs koffie met gebak nemen in het restaurantje!

En dat allemaal zonder dat ik er de deur voor uit hoefde.

De deur uit voor bevolkingsonderzoek + een nieuwe puzzel!

Maar aanstaande woensdag ga ik de deur uit, om een nieuwe puzzel te kopen! Eerst heb ik om 9 uur het bevolkingsonderzoek voor borstonderzoek, en daarna ga ik gezellig met mijn jongste dochter bij de Hema koffie drinken.

En daarna een nieuwe puzzel kopen!

Budgettip: Lidl puzzels

Hoe lang doe jij gemiddeld over 1 puzzel?

Similar Posts

16 Comments

 1. Wat is ie leuk! En ik vind het heel logisch hoor, om van mei tot december over een puzzel te doen. Ik heb zelfs ooit meer dan een jaar over een puzzel gedaan, dus…;)

 2. Ik heb het wel eens bijgehouden. 1000 stukjes circa 12 uur en 500 in 5 uur. Hangt wel erg af van de puzzel. Helder blauwe luchten vind ik een stuk makkelijker dan herfstbladeren. Ben gek op oude landschap schilderijen.

  Tegenwoordig doe ik het vooral online. Dat ding houdt de tijd bij. Circa 25 minuten voor 200 goedgedraaide stukjes. Op standje gedraaid duurt het flink langer. Voor meer stukjes is de resolutie van m’n scherm te laag. Ik wil eigenlijk niet dat het een race tegen de klok wordt aangezien ik het als tijdverdrijf zie.

  1. Ik heb wel ruimtelijk inzicht, maar bij zo’n platte puzzel heb je daar niet veel aan. Zie wel goed de verschillende vormen van de stukjes. Pak daardoor alleen stukjes die passen. ;-) Puzzel ook altijd zonder voorbeeld.

 3. Geloof het of niet maar een week geleden ben ik ook een puzzel begonnen.
  Ik was er op zolder eentje tegengekomen bij mijn schoonouders.
  Het bleek in realiteit een stuk moeilijker dan in mijn hoofd.
  Geen idee of ik de puzzel ooit zal afkrijgen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.