Reacties

Ligt het nou aan mij? Nee, het ligt niet aan jou! — 26 reacties

  1. Ik weet niet welke designer het vriesgedeelte van onze koelkast heeft verzonnen, maar dat is echt een staaltje gedachtengoed door iemand die zelf nooit een vriezer heeft ontdooid.
    Aan de bovenkant van de vriezer zit een los rooster. Nou, ook weer niet echt los want je kunt het er niet uithalen. Dat is het vrieselement. Dat gaat helemaal rondom met ijs zitten. Je kunt er ook niet met een schraper bij. Dus ben ik een uur bezig met het ontdooien van de vriezer. Diverse keren bakken met heet water in het vriesgedeelte en daarna nog met een fohn hannessen om alle ijs eruit te krijgen.
    Als ik weer een vriezer koop, moet ie no frost zijn en sowieso wil ik nooit meer zo’n onhandig rooster.
    Ik heb een Bosch koelvriescombi. Maar het valt me op dat dit merk niet meer is wat het geweest is qua kwaliteit. Ik ben voorzichtig met mijn spullen, maar voor je het weet zitten er al fikse gebruikssporen aan. Jammer.

  2. Och dat hoor ik zo vaak hier, dat krijg je als je met een elektrotechneut opgeleid en wel samen bent... hoe hebben ze dit zo kunnen verzinnen! Hoe vaak ik dat wel niet hoor? hahahaha
    In zijn geval, hebben we het over hele fijne veertjes en dingetjes, technische pinnetjes, die vaak door slanke vrouwenhanden gezet worden in de fabriek, maar het zijn enorme mannenhanden die het dan moeten gebruiken... ligt niet aan hem, maar aan de mensen die het maken inderdaad.

    Daar heb ik geen boek voor nodig... en je geeft veel weg weer over het boek wat erin staat dat ik het idee heb dat ik het al gelezen heb.

    X

  3. Ik stel me die vraag bitter weinig. Kan met veel uit de voeten, omdat het door personen is bedacht zoals ik. ;-) Verder denk ik bij alles (dus ook bij ruzie of een ongeluk) dat ik zelf 50% van de oorzaak ben en het dan ook grotendeels kan oplossen door mezelf iets aan te passen. Zo loop ik bij voorkeur links van het fietspad, omdat ik geen refelctor heb en ik zo beter kan anticiperen. Als het merendeel rechts loopt, dan pas ik me daar aan aan totdat de voetgangers op zijn.

    GBR is hoedanook een belachelijk land. Moet je niet naartoe gaan, voorkomt enorm veel problemen. :-) Ze hebben daar ook bordjes met 'test your brakes' als je bijna op de top van een heuvel bent. Op zich goed, want als je naar beneden gaat, dan heb je daar goede remmen nodig. Maar waarom test je die niet thuis? Mag je tot die heuvel iedereen aanrijden omdat je slechte remmen hebt?

    Altijd iets anders of anderen de schuld geven lost weinig op. Je kunt immers in je eentje niet de hele wereld opvoeden. Jezelf aanpassen is een stuk eenvoudiger.

    • Wat bijzonder zullen we maar zeggen, om je remmen te gaan testen vlak voordat je boven op een heuvel bent inderdaad...

      Het voordeel als het wel aan jezelf ligt is inderdaad dat je dus controle hebt.

  4. Dat lijkt me een heerlijk boek om op een regenachtige zaterdag te lezen.
    Heb hetzelfde bij bepaalde trainingen. Die worden gegeven door mensen die nog nooit in een situatie hebben verkeerd als de cursisten en gaan vertellen hoe zij deze toestand ervaren. Ik pleit voor ervaringsdeskundigen. Hoe is het werkelijk. Wat triggert juist de angst om ..... vul maar in. En wat heeft die ervaringsdeskundige gedaan om uit die situatie te komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder