Reacties

Ligbedden: je opties op een rij! — 37 reacties

 1. Nee hier geen ligbed.met een baby in huis heb ik daar geen tijd voor....helaas. Als we nu willen liggen, pak ik een kleed en leg ik het op het grasveld.

 2. Ik heb er geen. Wel twee stoelen waar je languit relaxed in kunt zitten. Ik heb geen behoefte aan ligstoelen. Er is hier ook niemand in het gezin die van zonnebaden houdt.
  Laatst was ik met mijn man bij een tuincentrum en hij was benieuwd naar die mooie loungesets buiten. Toen h de prijzen zag, was hij meteen genezen. Ik zei nog dat je zoits beter in het naseizoen kunt kopen. We hebben nog wat sets uitgeprobeerd hoe het zitcomfort was. Ik kreeg de indruk dat ze niet zo geschikt zijn voor lange mensen.

 3. Ik heb geen ligbed in de tuin, als zou ik het best wel willen. Onze tuin is daar niet echt groot genoeg voor. Meestal klap ik mijn stoel naar achteren en gebruik een voeten steun.

 4. Heerlijk hoor, een ligbed. Jammer genoeg hebben wij niet zo een grote tuin, maar anders zou ik het wel weten en dan vind ik de knalroze wel erg mooi!

 5. Wij hebben op dit moment helemaal geen ligbed, want we moeten een nieuwe kopen. Ik vind die van de lidl wel heel erg goed eruit zien. Maar de wicker ook, alleen die is wel een stukje prijziger haha

 6. Op mijn moestuin heb ik een ligstoel,, inklapbaar , en de stand ' benen omhoog' , die is pas lekker!
  Ik berg hem weg in de kas, hangend aan een spijker! Vondst uit de kringloop !

 7. Ik hou vooral van ligbedden die je volledig plat kunt leggen. Als ik dan op mijn buik wil liggen hoef ik niet helemaal krom te gaan liggen, haha!

 8. Oh wat moest ik hard lachen om die stretcher. Ik herinner me het hele gedoe nog wel. En ik moest nog harder lachen om de beelden die Jans bij mij opriep... Geniale strip!
  Ik zou nu voor de hangmat gaan. Als ik daar ruimte voor zou hebben. :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder