Reacties

Herinner jij je Sporthuis Centrum nog? — 13 reacties

  1. Ik ken het vooral van het onverstaanbare reclameliedje :-)
    Ik ben er weleens geweest, maar weet niet meer of het toen nog Sporthuis Centrum was of al Centreparcs.

  2. Ja zeker ken ik Sporthuis Center nog. Gingen wel wel heen op vakantie in de goedkoper periode. huiswerk mee van school, want ik was toen een jaar of 6,7. Waarschijnlijk kon dit ook vanwege mijn vader zijn werk, maar dat weet ik niet. In elk geval de stapelbedden en het subtropisch zwembad met het golfslagbad en knuffelmuur. Als ik nu CenterParcs zie, kan ik me de SporthuisCentre huisjes nog goed herinneren want volgens mij hebben ze bij veel parken nog niet zoveel geïnvesteerd in het upgraden.

  3. Oh jee, ik ken het helemaal niet. Alleen maar van Centerparks. Wij gingen vroeger ook nooit naar Center parks, misschien ligt het daaraan? Of ben ik met 23 zo jong? hahaha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder