Herinner jij je Sporthuis Centrum nog?

centerparcs 50 jaar

Ik herinner me dat mijn ouders mijn zusjes en mij als kind wel eens meenamen naar een weekendje Sporthuis Centrum. Inmiddels heet het allang niet meer zo. Tegenwoordig heet het.... Centerparcs!

Ik herinner me... de stapelbedden!

Mijn belangrijkste herinnering aan het park zijn de stapelbedden. Die vond ik superleuk. Ik geloof niet dat er destijds al zoveel voorzieningen waren als nu. In ieder geval geen subtropisch zwemparadijs en zo.

50 jaar herinneringen

Op De Mamablogs Lijst schreef ik een post over 50 jaar herinneringen aan Centerparcs. Je vindt er ook een filmpje waarin iemand zijn herinnering aan het park deelt.

Klik hier om het te bekijken. En vertel vooral ook jouw herinnering aan Centerparcs. Als je die hebt : )

Similar Posts

13 Comments

  1. Ik ken het vooral van het onverstaanbare reclameliedje :-)
    Ik ben er weleens geweest, maar weet niet meer of het toen nog Sporthuis Centrum was of al Centreparcs.

  2. Ja hoor, Sporthuis Centrum was vaste prik bij de familieweekendjes vroeger! En ik herinner me ook dat er toen al een golfslagbad was. Dat zal zeker een jaar of 35 geleden zijn geweest.

  3. Ja zeker ken ik Sporthuis Center nog. Gingen wel wel heen op vakantie in de goedkoper periode. huiswerk mee van school, want ik was toen een jaar of 6,7. Waarschijnlijk kon dit ook vanwege mijn vader zijn werk, maar dat weet ik niet. In elk geval de stapelbedden en het subtropisch zwembad met het golfslagbad en knuffelmuur. Als ik nu CenterParcs zie, kan ik me de SporthuisCentre huisjes nog goed herinneren want volgens mij hebben ze bij veel parken nog niet zoveel geïnvesteerd in het upgraden.

  4. Oh jee, ik ken het helemaal niet. Alleen maar van Centerparks. Wij gingen vroeger ook nooit naar Center parks, misschien ligt het daaraan? Of ben ik met 23 zo jong? hahaha.

  5. Haha, sporthuiscentrum... Dat is nog eens retro. Wij gingen er wel eens heen. Maar of het toen nog sporthuiscentrum heette weet ik eigenlijk niet meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.