Is de Lidl activity tracker een goed alternatief voor de dure Fitbit?

lidl activity tracker

Sinds maart 2020 werkt mijn man thuis, en beweegt daardoor veel minder. Fietste hij eerst dagelijks 40 minuten naar het station, en 's avonds weer terug, nu leidt hij een zittend bestaan.

Aangezien ik de onprettige gewoonte heb om mij overal zorgen over te maken, vind ik zijn gebrek aan beweging ook erg zorgelijk.

Ga dan elke dag 30 minuten wandelen!

Ik heb hem uiteraard allemaal goede tips aan de hand gedaan, zoals elke dag 30 minuten wandelen, maar die heeft hij vakkundig genegeerd. Dus ik was helemaal blij toen hij een Lidl activity tracker kocht!

Maar is de goedkope Lidl activity tracker een goed alternatief voor de dure Fitbit?

Lees nu mijn review van de Lidl activity tracker!

Leestips

Similar Posts

13 Comments

  1. Zeker, maar het punt is dat veel mensen die anders niet zouden gaan wandelen dit toch gaan doen door een activity tracker. Het is voor hen een steuntje in de rug. Mooi voor jou Sjoerd, als je dat niet nodig hebt.

 1. Sommige mensen (ik ;-)) hebben weleens een steuntje in de rug nodig. Als ik 's avonds op mijn Fitbit zie dat ik nog niet aan mijn 10.000 stappen zit, ga ik heel regelmatig nog een stukje lopen om mijn doel voor die dag toch te halen.
  Mijn dochter heeft een activitytracker van de Aldi meen ik. Deze geeft veel meer stappen aan als we samen lopen dan mijn Fitibit. Ik ga er eigenlijk altijd van uit dat de mijne klopt.
  En wel logisch dat je van een apparaat van 25 euro niet hetzelfde kunt verwachten dan van 1 van 125 euro. En ik weet ook niet zeker of hij gekoppeld is aan een app. Dat vind ik persoonlijk wel een voorwaarde voor het gebruik van een activitytracker.

 2. Ik gebruik de stappenteller op mijn telefoon. Die is gratis en doet het voor mij al jarenlang perfect!
  Het bijhouden van zoiets vind ik erg prettig. Ja, zonder zou ik ook gaan wandelen, maar dit is toch net wat meer motivatie ;)
  Intussen zit ik op zo’n 16.500 stappen per dag, inclusief fietsen :-)

 3. Dat hij niet automatisch de hartslagen telt, zou ik een enorm pluspunt vinden (want ik wil dat niet weten), maar verder is het natuurlijk vooral heel erg balen dat hij niet doet waar je hem toch het meest/liefst voor gebruikt...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.