Reacties

Kruimeldief blijkt goede aankoop — 16 reacties

  1. Ik heb er ook één, maar zat van de week nog te denken wat een nutteloos apparaat het is! Grappig dat dat weer het tegenovergestelde is van hier! Toen er nog een konijn in huis liep was het wel handig, omdat je dan niet voor elke keutel de grote stofzuiger hoefde te pakken. Maar nu heb ik het ding al zeker 5 jaar niet aangeraakt.

    • Wat jij beschrijft is precies waarvoor ik vreesde. Dat het inderdaad zo'n keukenlijk zou worden dat nooit gebruikt wordt. Maar bij ons in huis is er altijd wel wat om om te zuigen. En de kruimeldief blijkt dan snel en gemakkelijk!

  2. De dief is een paar jaar geleden al 'overleden'. (accu stuk) Sindsdien hebben we een stoffer en blik, werkt iets anders maar het is toch af en toe wel handig.

  3. Vroeger had ik ook een kruimeldief en ik weet niet hoe het nu met die dingen is, maar het was niet alleen een kruimelvreter maar ook een stroomvreter.
    Hier gaat het gewoon met stoffer en blik, handrolvegertje of nat doekje.

  4. Toevallig, heb ik er laatst aan zitten denken. Ik moet nu bij elk kruimeltje van de Liga of cracker een stofzuiger pakken haha, Had ooit eens één van de Kruidvat alleen was een lichte motor die deed het niet goed. Zoek eigenlijk wel een wat zwaardere.

  5. Ik heb er al jaren eentje en ik gebruik hem niet dagelijks, maar wekelijks toch zeker 2 à 3 keer. Heel handig voor kruimels, voor de trap, stof afnemen. Een fijn apparaat dat ik kreeg van mijn oudste dochter. Zij heeft kort daarvoor dezelfde voor zichzelf gekocht en was zo enthousiast dat ze vond dat ik ook eentje moest hebben.

  6. Ik heb er geen, maar twijfel soms om er toch één aan te schaffen. Als ik even een klein stukje wil stofzuigen, vind ik dat gehannes met dat grote apparaat namelijk zo irritant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder