Reacties

Holly Hobbie: weet je nog? — 8 reacties

  1. Ach wat leuk dat je hier over schrijft. Ik zit te lezen met een glimlach op mijn gezicht. Ik ben van 1966 dus ik had vroeger ook Holly Hobbie spulletjes. En van Sarah Kay. Schriften, een etui en een borduurwerkje. Zo'n lieve, huiselijke, vredige wereld. Ik heb geen van die spulletjes meer om me heen maar ik vind het nog steeds een inspiratie.

  2. Wat geweldig dat jij een pop had!
    Ik heb zelf een ontbijtbordje. Die gebruikte ik alleen voor speciale momenten. Als ik vroeger thuis van school kwam, dan had ik trek en smeerde twee dubbele crackers (Patria crackers...ook nostalgie) met kaas. Helaas is er een klein stukje van het glazuur van het bordje afgebroken.
    Bij jouw pop kun je het gezichtje zien, dat vind ik wel heel erg mooi, want dat is mijn enige bezwaar met de afbeeldingen van Holly Hobby....ik wilde altijd zo graag het mutsje optillen en kijken wie er achter zat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder