Reacties

Kringloopgeluk boek review: met update 2023 — 22 reacties

 1. Ik heb boek van Ingrid ook en het is toch zo een boek waar je altijd weer eens wilt inkijken.
  Ik heb zelf eigenlijk ook twee linkerhanden en vindt al die blogs over knutselen en zelf doen heel interessant en mooi en tof , maar ik doe er niets mee.
  Er is nog zo een boek. Thuis je eigen plek. Ken je dat? Ook een mooi boek lijkt me.

 2. Ik zag het boek in de boekwinkel toen het net uit was - en zette het meteen op mijn bibliotheekleeslijstje.
  Ik ben dol op kringloopwinkelen, én op ideëen om gevonden voorwerpen op te knappen. Ik kom er alleen nooit aan toe om al die leuke ideeen ook uit te voeren ..............................

 3. Wat leuk om weer even bij de kringloop te zijn. Ik ben er niet geweest, maar ik ben ook geen kringloop-mens. Ik weet het niet: het lijkt me heerlijk, maar iets houdt me tegen. Dat komt ook omdat ik in de paar winkels waar ik wél kwam vooral drukte en overprikkeling heb ervaren. Kwam het 'geluk' niet echt ten goede.

 4. Het staat voor volgende week op mijn planning want ik vind het ook heerlijk om er rond te struinen en ik hou van vreemde artikelen die dan ook nog wat betekenen. Boeken koop ik er nooit, die haal ik uit de minibieb en heb er nog genoeg in voorraad. Het geluk voor mij is dus geen boek maar wel dat het weer mag dat we mogen struinen. Voor nu wens ik je gezellige dagen toe. sluit af met deze woorden.
  "Wees verliefd op het weekend en laat deze genegenheid wederzijds zijn."

 5. Helaas is Bol.com gestopt met 2e hands boeken verkoop voor de particulier
  Alleen als je een zakelijk account hebt, en dus nummer van Kamer van Koophandel hebt.
  Daardoor valt het boek Kringloopgeluk nu een stuk duurder uit.

 6. Jaren geleden dat ik bij een kringloopwinkel was. Dat was nog in Amsterdam en ik vond de spullen toen best duur. Voor een kringloopwinkel. Maar altijd wel leuk om rond te kijken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder